Seh Mockup 1

Lækkert oplysningssite i Politiets tjeneste

Kunde
Politiet
Tema
Oplysningskampagne
År
2019
Services
Logo-design Webdesign Frontend-udvikling Umbraco
I samarbejde med
Seismonaut

Bøvl er sådan et fint jysk ord. Hæleri derimod er rigtig ufint! At handle brugt skal være aldeles ubøvlet og enkelt. I uvidenhed kan man dog ende med varme varer, så det kræver god og omfattende oplysning. Derfor ville Syd- og Sønderjyllands Politi sætte ekstra fokus på dette og give gode råd og anbefalinger, så man undgår varme varer i en ellers god handel.

Besøg websitet

Seh Logo@2X

Vi har været med fra starten og formet logo, illustrationer i forlængelse af den visuelle identitet samt design og udvikling af websitet. Fokus har hele tiden været på det enkle udtryk, der naturlig læner sig op ad Politiets designguide og samtidig skaber sin egen identitet.

Et klart og rent design med enkle detaljer, så budskabet skinner klart igennem. Stop op, læs med på sitet og hav det i tankerne næste gang du handler brugt.

Seh Website Macbook
Seh Logoikon@2X
Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.