Lækkert oplysningssite i Politiets tjeneste

Seh Mockup 1
Kunde
Politiet
Tema
Oplysningskampagne
År
2019
Services
Logo-design Webdesign Frontend-udvikling Umbraco
I samarbejde med
Seismonaut

Kommunikationsskalaen

Vores skala hjælper os og dig med at starte samtalen om jeres kommunikationsform. Samtidig giver den dig et overblik over, hvor på skalaen jeres tone of voice er placeret. Herunder er den vist i relation til casen.

Frisk
50%
Fresh

Besøg websitet for Stop e-hæleri

Bøvl er sådan et fint jysk ord. Hæleri derimod er rigtig ufint! At handle brugt skal være aldeles ubøvlet og enkelt – men i ren og skær uvidenhed kan man dog ende med brandvarme varer (og fingre), og hvordan man undgår det - ja, det kræver god og omfattende oplysning.

Derfor ville Syd- og Sønderjyllands Politi ret gerne sætte ekstra fokus på oplysning og give gode råd og anbefalinger, så man undgår at dumme sig i en ellers god handel. Men det skulle ske på en lækker og indbydende måde vel at mærke. Og så ringede telefonen hos os...

Seh Logo@2X

Så hvordan formidler vi lige det?

Logoet til websitet er naturligvis et stort ankerpunkt og dér, hvor vi starter. Kunsten er at undgå, at logoet ikke bliver for tungt og ej heller for statsligt (pardon our French).

Vi har taget udgangspunkt i krydset som dér, hvor du tager et aktivt valg, dét der får dig til at stoppe og reagere anderledes. Den røde farve er meget markant for netop at give denne stop-effekt, men farven skal gradueres med omhu, så det ikke ligner ét stort stop-skilt.

Seh Website Macbook

Vi har været med helt fra Adam og Eva – aka fra starten og formet logo, illustrationer i forlængelse af den visuelle identitet samt design og udvikling af websitet. Vores fokus var konstant på det enkle udtryk, der naturligt læner sig op ad Politiets designguide, og samtidig skaber sin egen identitet for Stop e-hæler.

Det er blevet et klart og rent design med enkle detaljer, så budskabet står knivskarpt. Det er trods alt dén information, der skal ud til dig og mig i et pæn og tillidsvækkende indpakning.

Seh Website Mobile Forside
Mobiloplevelsen skal fungere max, og websitet er derfor mobiloptimeret med stort M.
Store knapper, klare farver og tydelig information. Det kan nærmest ikke gå mere hånd i hånd.
Seh Website Mobile Underside

Det er, helt ærligt, noget ganske særligt at få lov til at designe en løsning for Politiet. Vi fik stor designmæssig frihed, så vi udvalgte nogle elementer fra Politiets officielle designguide, og ellers er Stop e-hæleri, helt med vilje, meget sin egen.

Karsten Moskjær Kofod, lead designer i Vokseværk

Ikoner, ikoner, ikoner

Websitet indeholder en række gennemarbejdede ikoner, hvis designstil naturligvis læner sig tæt op ad logoets stil. På denne måde skabes en sammenhæng og i sidste ende bliver det til en gennemført brugeroplevelse for dig.

På et informationssite som dette, lykkes design bedst, når du nærmest ikke lægger mærke til det. Ja, det sagde vi faktisk lige. For når design skaber en overordnet sammenhæng uden unødige forstyrrelser, og du ikke skal forholde dig til utallige farver, former og figurer, så får du fokus på det vigtige: budskabet. Så mere design med en god ensartethed, uden det bliver trivielt, tak.

Seh Ikon 2@2X
Seh Ikon 1@2X
Seh Ikon 3@2X
Seh Logoikon@2X
Umbraco Award Podium@2X

Enkel redigering med Umbraco

Vi har udviklet websitet for Politiet med Umbraco CMS, så det er enkelt for Politiet at opdatere websitet med nye informationer og anbefalinger. Bevares, det er ikke det største website nord for ækvator, men derfor er det desto mere overskueligt, tydeligt og enkelt at opdatere.

Umbraco er (også) her en rigtig god og sikker løsning til informationerne på sitet. Enkelt, informativt og lækkert.

Så hvordan ser det så ud? Få stillet din nysgerrighed med det samme...

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Vokseværk00915

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.