Et website der skal vise holdning og vække handling

Lukasskolen Desktop 4
Kunde
Lukasskolen
Tema
Skole
År
2022
Foto
Velkendt

Kommunikationsskalaen

Vores skala hjælper os og dig med at starte samtalen om jeres kommunikationsform. Samtidig giver den dig et overblik over, hvor på skalaen jeres tone of voice er placeret. Herunder er den vist i relation til casen.

Frisk
75%
Fresh

Besøg websitet

Lukasskolen kom til os med et klart behov: Én samlet visuel identitet og et website, der klæder forældre til kommende elever godt på. Ja tak, for en herlig cocktail og fra starten har vi involveret skolen og målgruppen ift. hvad behovet er, hvordan websitet vil blive brugt og hvad målgruppen aka forældre søger og savner. Altså det savner de ikke mere :-)

Holdning og handling – ja, tak!

Sagen er den, at Lukasskolen netop er en skole med holdning. Det er en kristen friskole og derfor skal de vigtige værdier, som eleverne mærker i hverdagen, også kommunikeres klart og ligetil.

Som sagt, så gjort med et gennemarbejdet flow på websitet, hvor vi i en særlig sektion henvender os til forældre med de ting, som de har allermest behov for at vide om skolen. 

Lukasskolen Desktop 1
Flow@2X

Men vi skal videre. Den kære handling.

Intet website uden en mission (ellers er det jo komplet ligegyldigt med et website), og på samme måde med Lukasskolens website. Den skal jo, i sidste ende, lede til flere elever og derfor er det helt essentielt, at vi undervejs i brugeroplevelsen beriger og inspirerer til at læse mere, og tage kontakt til skolen.

Så svesken på disken – vi skal se hvem der er på skolen, hvem jeg kan snakke med og gøre vejen fra spørgsmål til svar så kort som muligt. Derfor er der rundt på sitet fremhævet kontaktpersoner, som kan hjælpe interesserede videre med svar. Se også dét giver en nærværende oplevelse uden blindgyder.

Lukasskolen Mobile 1
Bog@2X
Tekst I Cirkel@2X
Lukasskolen Desktop 3
Lukasskolen Mobile 2
Ugle@2X
Eye@2X (1)

Et sammenhængende design skaber genkendelighed – og tryghed

Designet læner sig naturligvis herligt op ad den visuelle identitet, som vi har designet for skolen. Det giver et gennemført udtryk og en ensartet (uden at det bliver kedelighed). Og vi skal hilse og sige, at det bliver bemærket.

Lukasskolen oplever fornyet interesse for skolen, større tilslutning og websitet er en aktiv del af research-fasen for forældre til kommende elever.

Lukasskolen FB Cover@2X

Enkelt for skolen selv at opdatere websitet

Websitet skal tydeliggøre skolens grundlag og hverdag

Masser af handling – ingen blindgyder

Responsive Icon@2X

Nåmmen, hvad er der under hjelmen?

Et website som dette til Lukasskolen skal være en fleksibel størrelse, hvor vi (og nok så vigtigt, de) selv kan oprette nye sider med forskellige indholdselementer. Se dét er fleksibilitet med det helt store F. Det skal nemlig være drøn-enkelt og forståeligt, for ellers får man det ikke gjort midt imellem undervisning, læreplaner og madpakker.

Websitet er bygget på en Umbraco Cloud-løsning og med Umbraco CMS kan nye sider oprettes med indholdsblokke, så skal der f.eks. være video, billeder, citat, linkbokse, tekstfelter, galleri eller lign., så er det blot at sammensætte siderne.

… og designet? Det har vi sørget for holdes ensartet og lækkert. Se dét er nemlig en stor del af brugeroplevelsen.

Oplev Lukasskolens website og se hvordan design elementerne spiller sammen

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Vokseværk00915

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.