Levende website til en levende bydel i Aarhus

Bassin7 Website Mobile
Kunde
Bassin 7
År
2019
Services
Visuel identitet Webdesign Frontend-udvikling Umbraco Logo-design

Besøg websitet

Et åndehul i hverdagen? Ja tak. Det er essensen i Bassin 7, som er en ny del af Aarhus Ø med havnebad, lækre boder, et teater, storslået arkitektur og imponerende udsigt. Det kan lyde som om, historien fortæller helt sig selv, men vi har dog skubbet med på netop historien med en visuel identiet, der er lækkert integreret i et stemningsfyldt website.

Stemningsvideo fra Bassin 7 med havnebadet, boderne og alt det lækre, der viser den visuelle identitet i frit spil. Video: Anders Wejse
Bassin7 Website 3
Kan du mærke bølgerne kalde? Logoet for Bassin 7 er enkelt i sit udtryk. Det rummer både 7-tallets form, den skrå linje fra Havnebadet og så er bølgen en elegant del af overbjælken i 7-tallet.
Bassin7 Website Mobile 2
Bassin7 Website Desktop 2

Forskelligheden på Bassin 7 – fra drønlækre fish and chips i en rustik bod til storslået arkitektur af Bjarke Ingels. Det hele skal kunne rummes, og til dét har vi designet en visuel identitet, der særligt kommer til udtryk i ét samlende website for hele Bassin 7.

Som en del af den visuelle identitet har vi styret mood og billedstil for netop at få den ærlige og ægte stolthed frem blandt boderne og området. En billedstil der (naturligvis) skal hænge godt sammen med resten af designet og oplevelsen på websitet, hvor det er fantastiske personligheder med det helt store P, der er en del af Bassin 7s fortælling.

Bassin7 Website 6

På websitet kan du få del i den særlige stemning ved Bassin 7 (som naturligvis opleves bedst i virkeligheden – vi taler af erfaring), se aktiviteter, læse om de enkelte boder og tilbud. Og så er der naturligvis historien. Den er i sig selv ganske vild – fra industrihavn til hverdagsweekend! Sikke et spænd.

Bassin7 Website 7
Bassin7 Website 4
Bassin7 Website 2
Bassin7 Website 5

Visuelt er websitet både bagudskuende-retro og fremadskuende-cool med de enkle streger, bokse og farvebobler, så favner sitet gode varme sommervibes og den ultimative afslapning. Et markant typografivalg fremhæver også den visuelle identitet, som man kærligt tvinges til at have en holdning til. Sådan er det også med Bassin 7 – den kan du også kun have en holdning til.

Aarhusianerne lider af en stor udbredt forelskelse i området ved Bassin 7. Vi har fået samme diagnose!

Bassin7 Website Desktop 1

Skal du besøge Bassin 7, så skal du naturligvis guides til, hvad Bassin 7 kan tilbyde dig. Derfor er overblik over events, boder og klar tilgængelighed af fakta af stor vigtighed for sitet – og for dig som besøgende.

Vi har sørget for det store overblik, så du altid har hurtig adgang til (lav)praktisk information som kort, åbningstider og børnevenlighed. Det er nemlig vigtigt at vide før og under et besøg ved Bassin 7.

Så hvordan ser det så ud? Få stillet din nysgerrighed med det samme...

Niels
Partner og skævttænkende grafisk koordinator
Vokseværk00915

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.