Bassin7 Website Mobile

Levende website til en levende bydel i Aarhus

Kunde
Bassin 7
År
2019
Services
Visuel identitet Webdesign Frontend-udvikling Umbraco Logo-design

Et åndehul i hverdagen? Ja tak. Det er essensen i Bassin 7, som er en ny del af Aarhus Ø med havnebad, lækre boder, et teater, storslået arkitektur og imponerende udsigt. Det kan lyde som om, historien fortæller helt sig selv, men vi har dog skubbet med på netop historien med en visuel identiet, der er lækkert integreret i et stemningsfyldt website.

Besøg websitet

Bassin7 Website 3
Kan du mærke bølgerne kalde? Logoet for Bassin 7 er enkelt i sit udtryk. Det rummer både 7-tallets form, den skrå linje fra Havnebadet og så er bølgen en elegant del af overbjælken i 7-tallet.
Bassin7 Website Mobile 2
Bassin7 Website Desktop 2

Forskelligheden på Bassin 7 – fra drønlækre fish and chips i en rustik bod til storslået arkitektur af Bjarke Ingels. Det hele skal kunne rummes, og til dét har vi designet en visuel identitet, der særligt kommer til udtryk i ét samlende website for hele Bassin 7.

Som en del af den visuelle identitet har vi styre mood og billedstil for netop at få den ærlige og ægte stolthed frem blandt boderne og området. Det er altså fantastiske personligheder med det helt store P. En billedstil der (naturligvis) skal hænge godt sammen med resten af designet og oplevelsen på websitet.

Bassin7 Website 6

På websitet kan du få del i den særlige stemning på Bassin 7 (som naturligvis bedst opleves i virkeligheden – bare spørg os), se aktiviteter, læse om de enkelte boder og tilbud. Og så er der naturligvis historien. Den er i sig selv ganske vild – fra industrihavn til hverdagsweekend! Sikke et spænd.

Bassin7 Website 7
Bassin7 Website 4
Bassin7 Website 1
Bassin7 Website 2

Visuelt er websitet både bagudskuende-retro og fremadskuende-cool med de enkle streger, bokse, farvebobler, så vi favner gode varme sommervibes og afslapning. Et markant typografivalg fremhæver også den visuelle identitet, og man bliver nødt til at have en holdning til den. Det er 1:1 med Bassin 7 – den kan du også kun have en holdning til.

Og i Aarhus er der en meget udbredt forelskelse i området. Vi er i samme båd!

Bassin7 Website Desktop 1
Bassin7 Website Mobile

Her skal du ikke være lost! Derfor er overblik over events, boder og klar tilgængelighed af fakta er af stor vigtighed for sitet – og dig som besøgende.

Derfor det er højt prioriteret, så du som besøgende f.eks. altid har hurtig adgang til (lav)praktisk information som kort, åbningstider og børnevenlighed. Det er nemlig vigtigt for dig at vide før og under et besøg.

Bassin7 Website 7
Stemningsvideo fra Bassin 7 med havnebadet, boderne m.v., som viser den visuelle identitet i spil. Video: Anders Wejse

Så hvordan ser det så ud? Få stillet din nysgerrighed med det samme...

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.