Handlingen sker med et klart formål – og målgruppe

Formål
Ide
Målgruppe
Eksekvering
Handling

Alle projekter har et formål. Hvis de ikke har, er de selvsagt stendøde. Vi gør en dyd ud af finde frem til dette formål sammen med dig, se målgruppen, skabe ideen og føre den ud i livet, så det vækker til handling og får din virksomhed eller ydelse ud over rampen.

For os i Vokseværk er målgruppen altid i centrum. Det er dem vi skal ramme og der hvor handlingen (og magien) opstår. Det gælder både i idéfasen, i designet og hvordan det modtages, når det lanceres.

Grundlov

Stil bare krav til os. Det gør vi også selv! Det nemme er ikke dét, der driver os og får vores savl til at løbe. Det gør udfordringer, ambitioner og forpligtelse derimod. Derfor har vi en grundlov, som vi er forpligtet til at håndhæve i alle vores projekter.

Arbejde og leg hånd i hånd

Dét vi omgiver os med påvirker os. Derfor er det alfa og omega at omgive sig med rare, passionerede og dygtige mennesker. Og spændende ting.

Vokseværk er både en arbejdsplads og en legeplads. For vi er dybt fokuserede, så kan det føles som leg – simplethen fordi vi elsker dét, vi arbejder med og går (lege)sygeligt meget op i alle faser af det, fra idé til eksekvering. Vi ønsker at forbedre menneskers interaktioner, skabe givende resultater og give en stærk oplevelse undervejs.

Vi har talentfulde og dedikerede venner

Man kan udrette mere og større ting, når man samarbejder med andre. Derfor har vi talentfulde venner, som vi kan knytte på relevante projekter, hvor deres kompetencer er stærke og supplerer vores. Det er vi ikke blege for at sige.

SEO / Adwords

Det er en bedrift i sig selv, at få et website til at ligge i toppen af søgemaskiner. Derfor bruger vi vores venner i Kendskab. der har netop det, nå ja, kendskab der skal til, for at et site eller en webshop rammer toppen af browserkanten. Med andre ord: Vi bruger deres kendskab til at styrke dit.

Brugerinddragelse

Et brand skal turde spørge, og ikke mindst handle på de svar der måtte dukke op. Medskab stiller de relevante spørgsmål der skal til, for at brands kan flytte sig. Og de hjælper gerne med at handle på svarene. For Medskab er det vigtigt, at de skaber resultater sammen med deres kunder og ikke for dem.

Videoproduktion

Velkendt er et dynamisk partnerskab mellem Anders og Christoffer, som begge har nørdet film siden de spæde teenageår. Siden da har lysten til at skabe effektiv kommunikation gennem levende billeder drevet dem til at løse mange forskellige udfordringer - både for den lokale biks og nogle af landets store organisationer.

Grundlov

Vi stræber efter konstant at overraske og udfordre. Det gør vi gennem en skæv og nyskabende tilgang til design, hvor vi sætter brugeren i centrum. Fra brainstorm til implementering - så løsningen understøtter behovet og tilfører værdi