Klare holdninger skaber grobund for tæt samspil og resultater

Vokseværk_RAISFOTO_2664.jpg

Medspil og modspil i et tæt samarbejde

Vokseværk_RAISFOTO_2407.jpg

Mavefornemmelse og fakta hånd i hånd

Vokseværk_RAISFOTO_2245.jpg

Markér dig eller dø

Grundlov

Stil bare krav til os. Det gør vi også selv! Det nemme er ikke dét, der driver os og får vores savl til at løbe. Det gør udfordringer, ambitioner og forpligtelse derimod. Derfor har vi en grundlov, som vi er forpligtet til at håndhæve i alle vores projekter.

Her er 11 måder I kan bruge os på

Der er flere måder, hvor vi kan samarbejde på. Og ja, vi mener samarbejde! For vi tror på, at den virkelige magi sker i et samspil mellem jer og os. Derfor har vi samlet 11 måder, som I kan bruge os på – og vi kan samarbejde på.

Alt godt starter med en dialog

Vores filosofi bygger på tæt dialog mellem alle parter. Vi vil derfor gerne starte dit projekt med at åbne en dialog lige her.

Niels er den første, du snakker med. Han er hele tre ting; rigtig rar, spørgelysten og dygtig.

Hej!

Har du spørgsmål til noget, du har set eller læst på siden? Eller er der noget, jeg kan hjælpe med at afklare? Ta’ endelig kontakt til mig.

11 måder
I kan bruge
os

 1. Ærlig og åben sparring

  Vi tør sige vores mening. I kan være sikker på, at den sparring vi giver, kommer fra hjertet. Nogle gange kan det føles som en flad kindfed, men hvis vi ikke siger vores mening, hvad er så ideen med at vælge os? Meninger er i øvrigt ikke altid ris, for vi er ikke karry med at rose og bakke op om den gode idé.

 2. Friske øjne på udfordringer

  Hvis I står i et vadested, kan vi være det friske sæt øjne og dem, der stiller de ”dumme” spørgsmål. For at kunne løse er vi nemlig nødt til at forstå! Den proces er guld værd, hvis du er stødt på grund og gerne vil drage videre. Så spørg, og vi vil spørge igen - så vi sammen kan finde den nye vej.

 3. UX

  Vi bringer brugeroplevelsen og wireframing i spil for at give et bedre overblik over omfang, funktioner m.v. Samtidig giver det os en fælles platform til at se, hvor vi står.  Alt efter omfang benytter vi også eksterne venner til UX.

 4. UI/Design

  Design er vi vilde med! Og gode til (glem lige janteloven). Design er ikke bare pynt, men skal få funktionerne og essensen frem i dit produkt eller din service. Design skal være venligt og sigende for din bruger. Er det et tool, en app, et website eller en ny identitet, er vi på. Den berigende og styrkende brugeroplevelse, hvad enten det er på en tryksag, en identitet eller et website.

 5. Navngivning

  Skal jeres brand eller et nyt produkt have nyt navn, så vi vil meget gerne spille med. Vi kan være det friske pust, der med grundig research og nye vinkler bidrager til navnet.

 6. Prototyping

  Fornemmelser skal ryddes af vejen. Fakta skal bydes velkommen. Dertil er prototyping et fremragende redskab, og vi styrer gerne processen fra etablering til output af prototyping.

 7. Del viden og vær tilstede

  Vi vil gerne ud – og endnu bedre; ud og dele vores viden og holdninger. Om det er om Umbraco, design, vores tilgang eller noget helt fjerde (i relation til vores arbejde), så er vi klar på at fortælle, vise og være.

 8. Sideprojekter

  Pas på med at blive som mos; gro fast! Derfor dyrker vi i stor stil sideprojekter og vil også meget gerne give sparring på sideprojekter, hvor vi kan gøre en forskel. Vokseværk startede faktisk selv som et sideprojekt.

 9. Målgrupperesearch

  Hvad tænker målgruppen om et nyt tiltag eller, hvordan italesætter vi dem? Du kan forestille dig det, men det er meget bedre at spørge målgruppen direkte. Vi tager gerne hånd om processen og sætter din målgruppe i spil, så du får vigtige input at videre arbejde. Ved større workshops m.v. teamer vi op med samarbejdspartnere.

 10. Umbraco-udvikling

  Vi er store tilhængere af Umbraco – og det er ikke bare ord, men fordi vi gang på gang oplever det som det mest fleksible og tilpasningsdygtige. Og så har vi i al beskedenhed én af de udviklere der taler, så man forstår hvad han siger. Alt efter omfang benytter vi også eksterne venner.

 11. Underleverandør

  For bureauer og større virksomheder indgår vi gerne i en rolle som underleverandør. Det vil typisk være ift. design, udvikling eller én af ovenstående emner. Spørg os om muligheden for det.

Har I spørgsmål til hvordan vi kan få glæde og gavn af hinanden, så spørg os.

Vokseværk_RAISFOTO_2399.jpg

En stærk visuel grobund giver effekt

Din kommunikation skal vandes, beskæres, gødes og holdes ved lige. Om du er en nyopstartet virksomhed eller har en markant størrelse – værdien af den visuelle grobund skal ikke underkendes i ønsket om vækst.

Vores navn er ikke tilfældigt. Vi hjælper brands, virksomheder og organisationer med at vokse og vækste i kendskab og engagement via en stærk visuel grobund.

Det betyder konkret, at vi tror på (og ved af erfaring), at et stærkt og gennemarbejdet visuelt design er med til at danne grobund for jeres vækst. Lækkerhed og kælen for grafiske detaljer gør det ikke alene. Det kræver først og fremmest en stærk bærende idé og derfra bygge et stærkt kommunikationskoncept med tilhørende gennemarbejdet visuelt design.

Oplev flere af vores filosofier

Vokseværk_RAISFOTO_2245.jpg

Markér dig eller dø

Vokseværk_RAISFOTO_2664.jpg

Medspil og modspil i et tæt samarbejde

Vokseværk_RAISFOTO_2664.jpg

Medspil og modspil i et tæt samarbejde

Vi tror på fællesskab i designfasen og åbenhed! Åbenhed om hvornår noget virkelig rammer nerven med fuld effekt – og hvis noget misser. Det kræver åbenhed og ærlighed all the way. Begge veje, tak.

Sololøb kommer hverken du eller vi nogen vegne med. Det kræver åbenhed og fælles tilgang, hvis det skal have effekt. Og det skal det! Derfor er ‘fint’ et fyord. For så har du (eller vi) ikke taget ordentlig stilling.

Derfor er vi store fans af åbenhed og transparens, fordi vi populært, og en smule corny sagt, er “in it together” og det er mere end tilladt at kræve noget af hinanden og modsat deles om succeser inkl. high fives. Hop ombord!

Oplev flere af vores filosofier

Vokseværk_RAISFOTO_2399.jpg

En stærk visuel grobund giver effekt

Vokseværk_RAISFOTO_2407.jpg

Mavefornemmelse og fakta hånd i hånd

Vokseværk_RAISFOTO_2407.jpg

Mavefornemmelse og fakta hånd i hånd

Der er fakta – der er følelser! Når de to går hånd i hånd, opstår et stærkt match. Vi tror på, at det er vigtigt at have følelserne med i et projekt i tæt samspil med fakta og et øje for målgruppen.

Vi går gerne en ekstra mil for at ramme løsningen dér, hvor det sparker allerstærkest, rammer målet og skaber resultater. Vi formår at sætte os i målgruppens sted, mærke grundigt efter i maven hvordan den skal rammes og arbejder med vores gut feeling koblet med evidens og fakta.

Derfor siger vi; trust your guts. Både når du møder os første gang, når vi kommer med vores oplæg og når du ser din målgruppe.

Oplev flere af vores filosofier

Vokseværk_RAISFOTO_2664.jpg

Medspil og modspil i et tæt samarbejde

Vokseværk_RAISFOTO_2245.jpg

Markér dig eller dø

Vokseværk_RAISFOTO_2245.jpg

Markér dig eller dø

Hvert minut, time, dag, uge, år er fyldt med opdateringer, breaking news-historier og sensationer i større eller (især) mindre grad. Du skal vove at markere dig, ellers bliver din virksomhed leverpostej.

Vov at gå imod strømmen. Være dem der tør markere sig fordi I står inde for jeres mærkesag. Om det så er en SoMe-kampagne, din visuelle stil, din storytelling, tilgangen til markedet eller hvordan du går i kødet på målgruppen. Vov at markere dig. At stikke ud. At gøre noget markant andet end andre.

Oplev flere af vores filosofier

Vokseværk_RAISFOTO_2407.jpg

Mavefornemmelse og fakta hånd i hånd

Vokseværk_RAISFOTO_2399.jpg

En stærk visuel grobund giver effekt

Grundlov

Vi stræber efter konstant at overraske og udfordre. Det gør vi gennem en skæv og nyskabende tilgang til design, hvor vi sætter brugeren i centrum. Fra idé til implementering — så løsningen understøtter behovet og tilfører værdi.