Wireframe Webdesign Header@2X (1)

Webdesign, der forvandler passive besøg til aktive handlinger

Godt webdesign kræver en designer, der kan lytte til dig og lære af dig, så at din virksomhed får et hjemmeside design , der er skræddersyet til dit brand og behov – med konkret handling for øje. For det skal jo rykke varer og handlinger, ik’?

Website Icon@2X

Er ‘pænt’ det vigtigste for professionelt webdesign?

Nej, siger vi. Det primære formål for de fleste websites er at “sælge” et produkt, service eller ydelse – ja, så er det sagt. Designet af din hjemmeside skal i sidste ende føre til en handling hos personen i din målgruppe. Et ‘salg’, om det så er sokker, koncertbilletter eller yoga-timer.

Derfor er opbygningen af sitet, “hvad er placeret hvor, og hvorfor”-delen, vigtig. Det kalder vi for en wireframe og funktionerne og prioteringerne skal være på plads, inden vi skal snakke design. Væk med blindgyder og stoppesteder, og ind med genveje og skilte, der gør det let for brugeren at finde rundt og tage action.

Ingen template-løsninger her, men vi har benhårdt fokus på skræddersyede hjemmesideløsninger helt ned til den enkelte detalje. For dét er superkraften i et stærkt website – ingen tilfældigheder og fokus på handling.

Responsive Icon@2X

Din skærm – min skærm. På kontoret – på farten.

Der findes et hav af skærme, i alle tænkelige størrelser og jo, det er en nødvendighed at designe hjemmesiden, som en kamæleon tæt på en regnbue. Derfor skal jeres nye website naturligvis tilpasse sig skærmstørrelser – det kaldes et responsivt website.

Det er ikke bare at høvle alt indhold, der vises på store skærme, ned på mindre og voila, så er der happy jazz. Vi har en klar holdning til hvad der er relevant til hvilke platforme og skærmstørrelser, for læsevenligheden, brugervenligheden og adgang til funktioner skal holdes højt og vurderes ift. konteksten.

For ellers kan du kun se skosålerne af dine besøgende… og det giver ikke meget handling, skulle vi hilse og sige.

Umbraco Award Podium@2X

Når vi både skal designe og programmere/udvikle et nyt website, så peger flaskehalsen oftest på Umbraco. For Umbraco er ikke bare godt. Det er prisvindende godt! Det er altså godt x2. For betyder en stor anerkendelse i brugen af Umbraco – både som udviklere og som redaktørere af websites. I 2019 har Umbraco fået intet mindre end tre priser for hhv. en 'Readers choice-award' blandt foretrukne CMS-systemer, blandt de stærkeste fremadstormende tech-virksomheder i Europa samt bedste enterprise CMS. Læs mere om Umbraco som et prisvindende CMS.

De er alle med til at understøtte hvorfor vi benytter Umbraco i vores webløsninger i Vokseværk.

100% unikt design med aftryk i kunden

Design-elementer giver fuld fleksibilitet

Altid tæt og uhøjtidelig dialog

Tidsplan@2X

Tid er en stor faktor i tilblivelsen af et website. Fra I tager beslutningen om et nyt website og ser designet første gang, kan det næsten kun gå for langsomt med at få det sat i søen. Den kære sang om forventningens glæde.

Ikke desto mindre, er vi tilhængere af en åben tidsplan, hvor I er med til prioritere. På den måde har vi en fælles tilgang og fundament for projektet.

Sådan griber vi en designproces an i Vokseværk

 • Vi skal ind i jeres hjerner (beklager billedet), og forstå jeres forretning, ydelser, vision og behovet I står med.
 • Jeres målgruppe er helt essentiel, og vi skal ind og forstå den, sætte os i deres sted og måske inddrage dem aktivt. Det er faktisk en del af processen, som vi elsker. Ja, elsker.
 • Vi vil spørge, udfordre og have en tæt dialog med jer, så vi kommer helt ind i nerven af jeres virksomhed og behovet.
 • Designprocessen starter med en wireframe. En prioritering af elementer, menuer, funktioner etc. Det er nerven på et website, at vi (og jer) tager stilling til, hvor hvad er placeret.
 • Når vi kan skåle på en godkendt wireframe, løber vi videre med designet.
 • Typisk designer vi ikke hele sider – derimod elementer. Disse elementer er fleksible byggeklodser til at opbygge siderne. Smart, ikk’ ?
 • Løbende tæt dialog, god energi og ping-pong frem mod godkendelse af jeres nye logo.

Ro i maven. Vi tager det tunge læs

Vi har gjort det mange gange før – og elsker det. To projekter er ikke, og skal ikke, være ens. Der er ikke noget bedre end at dykke ned i behovet og se mulighederne.

 1. Vi sætter fokus på renhed og enkelthed frem for design-luner. Vi ved hvad der virker, men vil meget gerne udfordres. Og udfordre jer.
 2. Har I tænkt på, om video kan gøre en forskel? Det kan det! Vi tænker det sandsynligvis ind og hjælper jer gerne med at få dem produceret, så Hollywood bliver kajgrønne af misundelse.
 3. Animationer og transitioner giver liv til et website. Men det skal bruges med måde, for ellers drunkner jeres værdifulde budskab.
 4. Skal I selv stå for, at kode og implementere sitet? Vi sparrer gerne med jer i forhold til valg af CMS udfra jeres behov, drømme og planer.

Læs om vores proces med at designe dette website til Bassin 7 i Aarhus

Case:
Levende website til en levende bydel i Aarhus

Et åndehul i hverdagen er essensen i Bassin 7, der er en ny del af Aarhus Ø. Vi har hjulpet med til fortælle dén historie med en visuel identiet, der er integreret i et stærkt website.

Se casen
Bassin7 Website Mobile
Niels
Partner og skævttænkende grafisk koordinator
Vokseværk00915

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.