Bygge-bygge-website og dynamisk indhold til målgruppen

Domis Website Mockup 1
Kunde
Domis
Tema
Boligudvikling
År
2020
Services
Webdesign Frontend-udvikling Visuel identitet Umbraco Logo-design

Besøg Domis-websitet

Én ting er at få opstrammet logoet og deraf hele designlinjen, men det kalder unægteligt også på, at websitet følger trop i samme lækre designlinje og, naturligvis, med en rigtig god brugervenlighed.

Den udfordring fik vi af Domis - og som sagt, så gjort!

Domis Website Mockup 1

Skråstreger mig her og skråstreger mig dér! Skråstregerne er en helt essentiel del af den visuelle identitet hos Domis, så naturligvis skal det også varmt omfavnes i stor stil på websitet og på dén måde give et stærkt samlet indtryk af Domis.

På det store vide internet, der er lige så firkantet, som Pavens hat er sjov, er det en god udfordring at tænke de skrå linjer ind. Som ved den visuelle identitet, så er det også her vigtigt, at websitet ikke opleves kedeligt eller som alt-alt-alt for meget, men derimod balanceret og berigende for brugeroplevelsen.

 

Domis Website Ikoner Square@2X
Skraastreger 2@2X

Et gennemført design er gennemtænkt ned til ikonstilen. Og det er ikke bare en detalje med et lille d - det er vigtighed med det helt store V. Så det har vi naturligvis også taget højde for i websitets designproces.

Ikonerne er enkle i deres udtryk, står snorlige og har vekslende tykkelse på stregerne. Præcis ligesom ved skråstregerne. Dén havde du måske allerede luret. 

Sammenhæng, sammenhæng, sammenhæng hele vejen igennem, så det ikke skaber unødige forstyrrelser for den besøgende, der potentielt kan være en ny kunde.

Domis Mobile@2X (1)

Intet website uden en gennemtænkt (og gennemtestet) løsning på mobilen. På websitet for Domis har vi placeret navigationen tæt på dine fingre, så det er fleksibelt og brugervenligt at gå til.

Derudover er mange elementer tilpasset direkte til den mindre skærmstørrelse, så vi får det bedste udtryk frem uanset skærmstørrelse, og de ønskede handlinger er indenfor rækkevidde og helt lavpraktisk: I en tilpas størrelse for dine fingre at nå. For et website har jo ét mål her i livet: det skal informere og konvertere.

Domis Website Mockup 2
Domis Website Mockup 4
Stramt, simpelt og samtidig smukt. Det nye website til Domis stemmer ret godt overens med de bygninger, som Domis skaber.
Domis Website Mockup 3
Umbraco Award Podium@2X

Bygge-bygge-website med Umbraco

Vi har udviklet websitet med Umbraco CMS i en stærk cloud-løsning, så Domis enkelt (og helt selv) kan opdatere websitet. Og ikke bare i ord og enkelte billeder. Næh nej, Domis kan nemt bygge nye cases vha. contentblokke, som vi har designet og defineret i forlængelse af den visuelle identitet, så det kan give et alsidigt udtryk og skabe liv på sitet.

På den måde står websitet aldrig i stampe, men kan (og skal) løbende udbygges. Mere content, mere liv og bedre oplevelser for nye interessenter og potentielle kunder.

Valg Tragt@2X

Det er meget fint. Men hvad er udbyttet af indsatsen?

Med det nye website har Domis fået en opdateret og klar platform, som kan kommunikere nye og færdiggjort boligprojekter. Når man går fra et meget statisk website til et dynamisk ét af slagsen som her, så skal det naturligvis også give en mærkbar indvirkning på besøgstallet samt de besøgendes handlinger på sitet.

For hey, det er trods alt handlinger, sitet skal skabe, som så giver mærkbar effekt...

Så hvordan ser det ud? Har vi vækket din nysgerrighed? Så tag et kig på websitet for Domis herunder.

Niels
Partner og skævttænkende grafisk koordinator
Vokseværk00915

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.