En dynamisk og lækker ramme ind til teenage-virkeligheden

Lme Header Dark
Kunde
Løgumkloster Efterskole
Tema
Efterskole
År
2019
Services
Webdesign Frontend-udvikling Umbraco Visuel identitet Sparring

Besøg virkeligheden

"Virkeligheden begynder lige her" – siger Løgumkloster Efterskole. Og det er (i virkeligheden) meget rammende for, hvordan de fleste teenagere har det, når de er på efterskole. For dét år er hele deres virkelighed. Men det er ikke nok for Løgumkloster Efterskole. De gør nemlig også eleverne klar til den virkelighed, der rammer dem, når efterskoleåret er omme (for ja - det stopper jo på et tidspunkt).

Med en ny visuel identitet (logo, lækre farver, laber typografi og hele molevitten) er Løgumkloster Efterskole klar til at give den gas og markere sig endnu tydeligere på efterskolehimlen. Men vent, websitet skal følge med! For ellers fanger vi aldrig de unges interesse online eller i virkeligheden.

Derfor var websitet et klart fokuspunkt, der skulle stille skarpt på de to målgrupper: kommende elever og deres forældre. Ja tak, sæt gang i kommunikationskanonen og så afsted ud over de sønderjyske stepper.

LME Image 1

De to målgrupper er, helt konkret, tilgodeset på flere måder. Blandt andet har de hver sin forside med adgang til flere specifikke sider med content, der er målrettet netop dén specifikke målgruppe. Okay, okay, de må gerne læse med på hinandens sider, men det skærper alt andet lige budskabet, når vi kan tale rent, klart og direkte til den givne målgruppe.

Aaah, ren tale. Ja, tak!

Lme Website Ikoner Square@2X
Header 2
Virkelighedsramme

En rammende mening

Haps! Vi har taget rammen fra den visuelle identitet (host, host ... som vi også har designet), og bruger den som et lækkert og drønenkelt grafisk element til at indramme virkeligheden. Samtidig viser rammen også, at den virkelighed, som teenagere lever i (ofte i fællesskaber, på sociale medier) også har noget uden for rammen.

Rammen er brudt, åben og inviterende ... livet venter. Forude, foran og klar til at indtage. Sæt i gang!

Lme Website Mobile@2X
Lme Website Barometer Square@2X
'Virkeligheden' er et nærværende og klart tema igennem hele skolens kommunikation... og naturligvis med et virkelighedsbarometer.

Tak for jeres gode arbejde! Jeg er super tilfreds med siden og CMS'et bagved
– og de unge synes siden fungerer og er nydelig.

Stefan Christensen, viceforstander på LME
Valg Tragt@2X

Det er meget fint. Men hvad er udbyttet af indsatsen?

Løgumkloster Efterskole har med det nye website fået en solid kommunikationsplatform. Det er helt essentielt, når man som efterskole skal være agil og tilpasse sig til målgruppen. 

Samtidig behøver redaktørerne af websitet kun tænke på opdatering af content og lade design være design. Hov, hvorfor det? Jo, fordi vi har sørget for at al typografi, farvevalg, afstande osv. er nøje alignet med hinanden. På den måde giver det både handlefrihed og designsikkerhed. Det' nemt og lækkert, ikke?

Så hvordan ser det så ud? Få stillet din nysgerrighed med det samme...

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.