Bassin7 Website Mobile

Levende website til en levende bydel i Aarhus

Kunde
Bassin 7
År
2019
Services
Visuel identitet Webdesign Frontend-udvikling Umbraco Logo-design

Et åndehul i hverdagen? Ja tak. Det er essensen i Bassin 7, som er en ny del af Aarhus Ø med havnebad, lækre boder, et teater, storslået arkitektur og imponerende udsigt. Vi har hjulpet med til fortælle dén historie med en visuel identiet, der er udmundet i et stærkt website.

Besøg websitet

Bassin7 Website 3

Logoet for Bassin 7 rummer både 7-tallets form, den skrå linje fra Havnebadet og bølgen, er en elegant del af overbjælken i 7-tallet.

Bassin7 Website 6

Forskelligheden på Bassin 7 – fra fish and chips i en rustik bod til storslået arkitektur af Bjarke Ingels – skulle rummes og til dét har vi designet en visuel identitet, der mundede ud i et samlende website for hele Bassin 7.

Som en del af den visuelle identitet har vi ligeledes briefet fotograf på mood og billedstil for netop at få den ærlige og ægte stolthed frem blandt boderne og området. En billedstil der (naturligvis) skulle hænge godt sammen med resten af designet og oplevelsen på websitet.

Bassin7 Website 5

På websitet kan man få del i den særlige stemning på Bassin 7 (som naturligvis bedst opleves i virkeligheden), se aktiviteter, læse om de enkelte boder og tilbud. Og naturligvis historien, som er ganske vild – fra industrihavn til hverdagsweekend.

Visuelt websitet både retro-bagudskuende og fremadskuende-cool med de enkle streger, bokse, farvebobler, så vi favner gode varme vibes og afslapning. Et markant typografivalg fremhæver også den visuelle identitet, og man bliver nødt til at have en holdning til den. Præcis som med Bassin 7. Og i Aarhus er der en meget udbredt forelskelse i området.

Bassin7 Website Desktop 1
Bassin7 Website Mobile

Overblik over events, boder og klar tilgængelighed af fakta er af stor vigtighed for sitet. Derfor det er højt prioriteret, så man som besøgende f.eks. altid har hurtig adgang til (lav)praktisk information som kort, åbningstider og børnevenlighed.

Bassin7 Website Mobile 2
Bassin7 Website Desktop 2
Bassin7 Website 7
Stemningsvideo fra Bassin 7 med havnebadet, boderne m.v., som viser den visuelle identitet i spil. Video: Anders Wejse
Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.