Gennemført salgsprospekt – på én gang visionært og nostalgisk

Karreerne Salgsprospekt Cover
Kunde
Kilden & Hindby
Tema
Boligprojekt
År
2020
I samarbejde med
Pernille Rahbek Kommunikation

Læs mere om Karréerne

Karréerne er 177 hjem ved Bassin 7 på Aarhus Ø. Det er boliger for dig, der sætter pris på duften af frisk havluft, en skøn udsigt og godt naboskab. Et sådan projekt skal formes med en stærk fortælling og gennemført visuelt, så det imødekommer potentielle købere af hjemmene.

Vi har været med helt fra de første faser, hvor navnet skulle planlægges, workshops med bygherre og mæglere for at finde frem til kernen i projektet.

Karreerne 1

Navnet Karréerne kobles tæt sammen med Bassin 7, der er det attraktive område, hvor Karréerne bliver bygget. Derfor har vi udviklet en løsning, hvor vi kan skifte dele af navnet ud for at skabe mere fortælling med tæt relation både til Karréerne og til Bassin 7.

Det styrker fortællingen, hvor det for modtageren tydeligt kobles sammen. Karréerne er tæt knyttet til Bassin 7. Dér kan dit nye hjem være.

Karreerne 1C (1)
Karreerne Lameller
De lodrette streger er en reference til lamellerne og de lodrette linjer, som er gennemgående i Karréernes byggestil.
IMG 1257
IMG 1259

Salgsprospektet er en omfattende sag på 52 sider - og derudover en materialebeskrivelse, der sætter fokus på arkitektens valg af materialerne. Salgsprospektet følger nøje den visuelle identitet, men formår samtidig at give en ny oplevelse på hvert opslag. Så intet er 'same same – different page'.

Vi sætter fokus på HJEM som omdrejningspunkt, mulighederne på Aarhus Ø, stemninger fra Bassin 7 og interview med aktører fra selvsamme sted (psst, det bliver jo købernes kommende naboer) og naturligvis praktisk information og etageplaner. Alt sammen for at skabe en sammenhængende kommunikation, der klæder købere godt på til at sætte underskriften ved deres nye hjem. I Karréerne ved Bassin 7.

Karreerne Salgsprospekt Kort Opslag
Karreerne Salgsprospekt Domkirken Opslag
Karreerne Salgsprospekt Bygninger Opslag
Karreerne Salgsprospekt Visualisering Opslag

Oplev det selv – tag et kig i salgsprospektet for Karréerne ved Bassin 7

Karreerne Grafik Bygning Wide

Ved byggepladsen på Aarhus Ø har vi designet skiltning langs byggepladsen, der både kalder på nysgerrigheden samtidig ikke forstyrrer blikket langs Boulevarden.

For at fremhæve HJEM, som er kernen i fortællingen, stikker dette visuelt op fra det øvrige af skiltningen. Den valgte tone of voice er konkret, nærværende og derfor fortæller vi også at de rumsterer, graver og bygger bagved.

Karreerne HJEM

"Med et grundigt forarbejde med bygherre og arkitekter, har vi fundet ind til kernen i Karréerne, og udtrykket spiller stærkt overens med byggeriet. Linjerne er f.eks. et callback til lamellerne, der bliver benyttet i byggeriet."

Karsten Moskjær Kofod, partner og lead designer i Vokseværk
Karsten
Partner og vanebrydende lead designer
Vokseværk00688 Kopier

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Karsten for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.