Fodtur – din gåmakker i Silkeborg og omegn

Fodtur-1.png
Kunde
Silkeborg Kommune
Tema
Kommunal
År
2017
Services
App-design Visuel identitet Navngivning
I samarbejde med
Attityde

Indrømmet. Det danske vejr rimer ikke altid på sol. Lad os bare sige det som det er. Men det kan altid kalde på en tur ud i naturen. En gåtur. Eller skal vi sige en fodtur? Det er nemlig navnet på en app, som guider dig i den smukke natur i Silkeborg Kommune.

Fodtur-1.png
Fodtur-4.png

Appen kaldte på at få et klart og sigende navn, så vi ikke kom ud i "Gåture i Silkeborg Kommune" ... som i øvrigt også er alt for langt til App Store. Med en god brainstorm, kom vi frem til det lette, mundrette og sigende navn "Fodtur".

Når navnet er på plads, går det over stok og sten med at mappe de valgte funktioner ned i en brugervenlig struktur, der danner godt grundlag for designfasen af den lækre af. Ja, nu afslørede vi det. Den er blevet lækker.

Fodtur-3.png
Fodtur-2.png

Når vi designer en app, så er det ikke bare hvilke farver knapperne, header osv. skal have. Det går dybere. Det vælger vi i hvert fald at det skal.

Derfor arbejder vi grundigt og nøje med en sammenhængende visuel stil i alle ikoner, som du vil møde i appen. Det giver en ro i brugeroplevelsen, når der er en gennemtænkt, og (bevares) lækker, sammenhæng. 

Fodtur-5.png

Det kan hidkalde en tøhø-alarm, men vi arbejder med en let og imødekommende tone of voice i appen, som spiller godt sammen formålet og understøtter det indtryk vi gerne vil give af appen: Det er let og enkelt, at komme ud i Silkeborgs lækre natur.

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.