En mand (der ikke hedder Jens) trækker i et lækkert outfit

Jens Bog Slips Png
Kunde
Laura Vilsbæk
Tema
Bogdesign
År
2020

Kommunikationsskalaen

Vores skala hjælper os og dig med at starte samtalen om jeres kommunikationsform. Samtidig giver den dig et overblik over, hvor på skalaen jeres tone of voice er placeret. Herunder er den vist i relation til casen.

Frisk
70%
Fresh

Køb bogen

En bog om noget så konventionelt som bestyrelser, skulle klædes absolut ukonventionelt på. Og indholdet er heller ikke helt sædvaneligt – og ej heller forfatteren. For her er lige dele godt humør, klare holdninger og håndgribelige handlinger. Vi blev valgt til at give bogen en genkendelig, imødekommende og frisk visuel identitet fra inderst til yderst.

Designet til bogen skulle have et catch, en dybere idé og ikke bare være pæn for at være pæn! I designprocessen, hvor vi var omkring 5 forskellige designretninger, stod det klart at slipset og udråbstegnet kunne noget særligt i sin kommunikation.

Slipset er symbolet på det velkendte, det konventionelle og, ja til tider, lidt fastlåste. Udråbstegnet er et symbol på oprør, opråb og udmelding.

Jeg var ikke et sekund i tvivl om, hvem der skulle designe min bog. Så mange fine retninger, så svære valg undervejs – og så fuldkommen fantastisk et slutresultat. Tak for jer, Vokseværk!

Laura Vilsbæk, forfatter til bogen

Det røde slips
Et rødt slips udstråler bl.a. magt, styrke, noget bastant og meget markerende. Den kære Ronald Regan manifesterede det da han var præsident og det blev et power-statement.

Det gule udråbstegn
Udråbstegnet er gult som et varsel, som en opmærksomhedsskaber og som det gule lys i en lysregulering; gør klar til at sætte igang, til handling til et skift.

Jens Inderside Illu@2X
Jens Bog Slips
Jens Bog Omslag
Jens Bog Forside
Karsten
Partner og vanebrydende lead designer
Vokseværk00688 Kopier

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Karsten for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.