Jens Bog Slips Png

En mand (der ikke hedder Jens) trækker i et lækkert outfit

Kunde
Laura Vilsbæk
Tema
Bogdesign
År
2020
Services
Visuel identitet Grafisk design

En bog om noget så konventionelt som bestyrelser, skulle klædes absolut ukonventionelt på. Og indholdet er heller ikke helt sædvaneligt – og ej heller forfatteren. For her er lige dele godt humør, klare holdninger og håndgribelige handlinger. Vi blev valgt til at give bogen en genkendelig, imødekommende og frisk visuel identitet fra inderst til yderst.

Køb bogen

Jens Bog Forside

Designet til bogen skulle have et catch, en dybere idé og ikke bare være pæn for at være pæn! I designprocessen, hvor vi var omkring 5 forskellige designretninger, stod det klart at slipset og udråbstegnet kunne noget særligt i sin kommunikation.

Slipset er symbolet på det velkendte, det konventionelle og, ja til tider, lidt fastlåste. Udråbstegnet er symbolet på oprør, opråb og udmelding.

Det røde slips
Et rødt slips udstråler bl.a. magt, styrke, noget bastant og meget markerende. Den kære Ronald Regan manifesterede det da han var præsident og det blev et power-statement.

Det gule udråbstegn
Udråbstegnet er gult som et varsel, som en opmærksomhedsskaber og som det gule lys i en lysregulering; gør klar til at sætte igang, til handling til et skift.

Jeg var ikke et sekund i tvivl om, hvem der skulle designe min bog. Så mange fine retninger, så svære valg undervejs – og så fuldkommen fantastisk et slutresultat. Tak for jer, Vokseværk!

Laura Vilsbæk, forfatter til bogen
Jens Inderside Illu@2X
Jens Bog Slips
Jens Bog Omslag
Jens Inderside Illu@2X
Karsten
Partner og vanebrydende lead designer
Karsten 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Karsten for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.