Teknisk konference helt ikke-teknisk

ICC 2
Kunde
Intelligent Cloud Conference
Tema
Konference
År
2019

Besøg website

Det ligger i navnet. Intelligent Cloud Conference – det emmer af teknik, og et kig på målgruppen siger det samme. Bingo! Sammen med holdet bag konference, har vi designet en visuel identitet og kommunikation, der dels taler til målgruppen og formår at vise det tekniske uteknisk med klare referencer til temaet. Det er trods alt målgruppen, vi skal engagere.

ICC Elementer

Alle snakker cloud. Cloud, cloud, cloud! Det gør Apple, Microsoft, Google, et hav af SaaS-virksomheder og snart også din mor. Omdrejningspunktet er også cloud-teknologier på Intelligent Cloud Conference, og derfor har vi valgt at designretningen skal tale ind i det. Men for at det giver mening, skal det hænge tæt sammen med navnet.

Forbogstaverne er som skabt til at danne en sky og samtidig være et på én gang stramt og blødt bomærke. Hele designet til konferencen har taget udgangspunkt i formen af den helt særlige ICC-sky med organiske former.

ICC Typografi

En meget stramt, kantet og distinkt typografi er valgt til konferencen for at skabe bro mellem kodesprog og budskaber. Som modtager må man meget gerne stikke sig lidt på den og den samtidig vækker opsigt. Sammen med de bløde former fra skyerne, giver skriftvalget dels en stærkt kontrast og dels et markant udtryk af konferencen. Lige durk til målgruppen.

Intelligent Cloud Conference afholdesi Cinemaxx i København, og hvorfor ikke inddrage dén setting i kommunikationen? Som tænkt, så gjort. For mørket, stemningen, roen og nåja, sæderne, kender man – også i målgruppen.

Dekorering af biografen til eventet er en vigtig del af projektet, hvor her skal deltagerne lande, føle sig velkommen og mærke en høj kvalitet i konference. Det gør bl.a. en stærk sammenhæng i designet og kommunikationen, og tydeligt fremhæve facts og temaer.

ICC Web Desktop 3@2X
ICC Web Desktop 1@2X

Sky-metaforen er brugt flyttigt i fortællingen om temaerne på Intelligent Cloud Conference – og i budskaberne udfordrer vi deltagerne til at tænke ud af boksen, se op, drømme, sætte i gear – og blæse jantelov et laaaangt stykke.

ICC 6
ICC 7
ICC Web Mobile 1@2X
ICC 5

Første udgave af konferencen blev en stor succes med et stort antal deltagere, stærkt netværk og givende inputs. Til målgruppen.

Din mor ville nok ikke forstå det, selvom det var cloud...

En sammenhængende kommunikation i alt fra website, SoMe, on location på dagen – hele vejen rundt. Ét samlet og professionelt udtryk!

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.