ICC 2

Teknisk konference klædt organisk og ikke-teknisk på

Kunde
Intelligent Cloud Conference
Tema
Konference
År
2019
Services
Visuel identitet Webdesign Grafisk design Logo-design Sparring

Det ligger i navnet. Intelligent Cloud Conference – det emmer af teknik, og et kig på målgruppen siger det samme. Sammen med holdet bag konference, har vi designet en visuel identitet og kommunikation, der dels taler til målgruppen og formår at vise det tekniske alt for uteknisk, men naturligvis med klare referencer til temaet. Det er trods alt målgruppen, vi skal engagere.

Besøg website

ICC Elementer

Alle snakker cloud. Apple, Microsoft, Google, et hav af SaaS-virksomheder og snart også din mor. Omdrejningspunktet er også cloud-teknologier på Intelligent Cloud Conference, og derfor ønskede vi at tale ind i det. Men målet var at det skulle hænge tæt sammen med navnet.

I processen fandt vi frem til, at forbogstaverne kunne udgøre en sky og samtidig være et på én gang stramt og blødt bomærke. Konferencen har taget form omkring den helt særlige ICC-sky med organiske former og kasser, som samlende elementer.

ICC Typografi

En meget stramt, kantet og distinkt typografi blev valgt til konferencen for at skabe bro mellem kodesprog og det skrevne ord. Sammen med de bløde former fra skyerne, giver det dels en stærkt kontrast og dels et markant udtryk til målgruppen.

Intelligent Cloud Conference blev afholdt i Cinemaxx i København, og hvorfor ikke inddrage dén setting i kommunikationen? Det gjorde vi aktivt. For mørket, stemningen, roen og nåja, sæderne, kender man – også i målgruppen.

Dekorering af biografen til eventet var naturlig stor del af projektet, for deltagerne skulle naturligvis føle sig velkommen, klædt på og mærke gejsten for konference. Det gjorde vi ved en stærk sammenhæng i designet og kommunikationen, og tydeligt fremhæve facts og temaer.

ICC Web Desktop 1@2X
ICC Web Desktop 3@2X
ICC 5

Sky-metaforen blev brugt aktivt ind fortællingen om temaerne på Intelligent Cloud Conference – og udfordrede deltagerne til at tænke ud af boksen, se op, drømme, sætte i gear – og blæse jantelov et stykke.

Konferencen blev en stor succes med mange deltagere, stærkt netværk og givende inputs. Til målgruppen. Din mor ville nok ikke forstå det, selvom det var cloud...

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.