Aeggepakkeriet Headerpic

Når information, følelser og handling går hånd i hånd for et boligprojekt

Kunde
Æggepakkeriet
Tema
Boligprojekt
År
2019
Services
Webdesign Frontend-udvikling Umbraco

Et nyt boligområder skyder op i Aarhus – og til at formidle fortællingen, mulighederne og give indgang til salget, har vi designet og udviklet et stærkt website til Æggepakkeriet. Men et nyt boligprojekt er langt mere end "bare" bygningerne. En fortælling skal formidles og information skal deles ift. hvem ens potentielle naboer bliver, hvor langt bliver der til banegården og hvordan bliver klinkerne på badeværelset?

Besøg websitet

Aeggepakkeriet Forside Office

Websitet for Æggepakkeriet formidler det drømmende, det konkrete og det faktuelle, og bygger bro imellem det fysiske salgsprospekt (som vi i øvrigt også har designet), det konkrete byggeri og dialogen med ejendomsmæglerne.

Målet for websitet er naturligvis, at lede til salg af boligerne. For at det kan lykkes skal websitet være informerende og visuelt have en indbydende og lækker opbygning, så al nødvendig information ligger tilgængeligt for potentielle købere.

Aeggepakkeriet 4
Aeggepakkeriet Boligvaelger Lokale

En boligvælger er, naturligvis, en stor del af et website som Æggepakkeriet. For det er her drømmen om et nyt hjem, kommer et skridt tættere på virkeligheden. Derfor er det vigtigt at give potentielle køber stærke redskaber for at finde dét hjem, dén størrelse, dén udsigt, som de gerne vil købe og bo i.

Til dette website har vi arbejdet fokuseret på at skabe en stærk boligvælger, hvor man kan se bygningerne fra flere vinkler, tydelig markering af de solgte og ledige, samtidig kort vej til specifikke lejlighed via filtrering. 

Aeggepakkeriet 3

Filtrering er en helt essentiel del af boligvælgeren på Æggepakkeriets website, da det hjælper den potentielle køber til kun at få vist relevant emner. Derfor kan man filtrere på pris, antal værelser og areal, og simultant vil både visualiseringen og listen over boliger opdateres, så man får en live gengivelse af mulighederne.

Aeggepakkeriet 5
Aeggepakkeriet Website Blue

Det har været supervigtigt for os, at udvikle et website hvor mæglerne kunne få enkel adgang til f.eks. at kunne markere boliger solgt i boligvælgeren. Den fleksibilitet giver valget af Umbraco, og vores udvikling, i stor stil.

Chriztian Steinmeier, partner og perfektionistisk frontender
Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.