Et markant (og kækt twistet) kontorbyggeri på Aarhus Ø kræver et godt salgssite

Pakhusene topheader
Kunde
Pakhusene
Tema
Kontorbyggeri
År
2019
Services
Webdesign Frontend-udvikling

Besøg websitet

Udsyn til hele Aarhus Ø og indblik i et innovativt kontormiljø – dét kalder altså på en fortælling, der tør baske med vingerne og få flyvehøjde. For Pakhusene er noget særligt med sine lækre åbne rammer og et stærkt arbejdsmæssigt fællesskab. I forlængelse af en nye visuel identitet med salgsprospektet i fokus, har vi givet den gas med designet og udviklet et nyt website.

Pakhusene 4

Vi kan lige så godt sige det med det samme: Pakhusene er ikke som kontormiljøer er flest. 'Nååå', tænker du, 'hvad er det så?' Nu skal du bare høre: Pakhusene er et erhvervsprojekt med fællesskab, ambitioner og aktive rammer i fokus. Og så er der tilsat mere end blot en knivspids lækkerhed af en helt særlig stemning.

Stemningen skabes af vidt forskellige virksomheder, som er samlet i samme markante (og lækre) bygning på Aarhus Ø. Da Pakhusene blev udvidet med endnu en bygning, var der behov for at gribe kommunikationen anderledes an - både den trykte, men bestemt også den digitale kommunikation. Formålet: At tiltrække potentielle nye lejere. 

Pakhusene Web Desktop 1
Pakhusene Website Mobile 2
Pakhusene 1
Blomster og planter ... til et kontorbyggeri? Ja, vi sagde det jo. Pakhusene er noget særligt.
Pakhusene 2
Pakhusene 5

Vi har hjulpet projektudviklerne Kilden & Hindby samt PFA Ejendomme A/S med at tage kommunikationen til next step – og i forlængelse af salgsprospektet (host ... som vi også har begået), har vi designet og udviklet et lækkert website, der fungerer som en forlængelse af det trykte salgsprospekt.

Ingen i verden gider se en hel underside med testimonials. Vi har derfor drysset testimonials nænsomt ud over sitet, så det beriger brugeroplevelsen og lader flere personer sætte deres ord på hvorfor, de har valgt Pakhusene. 

Pakhusenes logo står centreret på websitet, og derfor valgte vi et sitedesign, hvor alle elementer primært er fokuserede ud fra midten af sitet. Aaah, det giver en ro og stabilitet i designet, og de valgte animationer på sitet understøtter det yderligere. De er enkle og giver samtidig en blød brugeroplevelse (jo, det kan oplevelser godt være).

Pakhusene 3

Udover websitet har vi hjulpet med bannere til annoncering og til at fyre den af på SoMe, så vi sikrer en ensretning i fortællingen og et ensartet udtryk for Pakhusene. For at kunne skabe en ensartet oplevelse for potentielle kunder, er det nemlig helt essentielt, at der er fuld plade på visuel ensartethed, uden at det af den grund behøver at være kedeligt.

Derudover har vi skabt designelementer til en større erhvervskonference, der blev afholdt i Pakhusene.

Så hvordan ser det så ud? Få stillet din nysgerrighed med det samme...

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.