Pakhusene topheader

Et markant (ooog twistet) kontorbyggeri på Aarhus Ø kræver et godt salgssite

Kunde
Pakhusene
Tema
Kontorbyggeri
År
2019
Services
Webdesign Frontend-udvikling

Udsyn til hele Aarhus Ø og indblik i et innovativt kontormiljø – dét kalder altså på en fortælling, der tør baske med vingerne og få flyvehøjde. For Pakhusene er noget særligt – med lækre åbne rammer og et stærkt arbejdsmæssigt fællesskab. I forlængelse af nye visuel identitet med salgsprospektet i fokus, har vi givet den gas designet og udviklet et nyt website.

Besøg websitet

Pakhusene 4

Vi kan lige så godt sige det med det samme; Pakhusene er ikke et kontormiljø, som andre. Nååå, siger du. Hvad er det så? Nu skal du bare høre: Pakhusene et er et erhvervsprojekt med fællesskab, ambitioner og aktive rammer i fokus. Og tilsat mere end en knivspids helt særlig stemning.

Det er stemningen af vidt forskellige virksomheder samlet i samme markante (og lækre) bygning på Aarhus Ø. Med udvidelse af Pakhusene til fase 2 med en ny bygning, var der behov for at gribe kommunikationen anderledes an. Både på tryk og knusende digitalt. Formålet: At tiltrække potentielle nye lejere. 

Pakhusene Web Desktop 1
Pakhusene Website Mobile 2
Pakhusene 1
Blomster og planter ... til et kontorbyggeri? Ja, vi sagde det jo. Pakhusene er noget særligt.
Pakhusene 2
Pakhusene 5

Vi har hjulpet projektudviklerne Kilden & Hindby samt PFA Ejendomme A/S med at rykke kommunikationen til næste step – og i forlængelse af salgsprospektet (host ... som vi også har begået), har vi designet og udviklet et lækkert website, der tager indtrykket og indholdet videre.

Ingen i verden gider se en hel underside med testimonials, så derfor har vi drysset dem nænsomt, og lækkert, ud over sitet, så det er med til at berige oplevelsen. 

Midtersøljen er fokuspunktet igennem designet. Midtersøljen udspringer af logoets centrale placering på sitet, og alt content på siden har midten som primære akse. Et midtersøgende design, kan man roligt sige. Aaah, det giver en ro og stabilitet i designet, og understreges samtidig tydeligt med de valgte animationer på siden. Enkle og giver samtidig en blød oplevelse (joe, det kan oplevelser godt være).

Pakhusene 3

Udover websitet har vi hjulpet med bannere til annoncering og til at fyre den af på SoMe, så vi sikrer en stram linje i fortællingen og ensartet udtryk, uden at blive konformt og man støver til. Derudover designelementer til en erhverskonference, hvor Morten Aalbæk bl.a. var speaker.

Det er både enormt dejligt og effektivt, når et design kommer hele vejen rundt, og favner projektet.

Så hvordan ser det så ud? Få stillet din nysgerrighed med det samme...

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.