Pakhusene topheader

Et markant kontorbyggeri på Aarhus Ø – med et twist

Kunde
Pakhusene
Tema
Kontorbyggeri
År
2019
Services
Webdesign Frontend-udvikling

Udsyn til hele Aarhus Ø og indblik i et innovativt kontormiljø – med lækre åbne rammer er Pakhusene et stærkt arbejdsmæssigt fællesskab. I forlængelse af nye visuel identitet med salgsprospektet i fokus, har vi designet og udviklet et nyt website.

Besøg websitet

Pakhusene 4

Vi kan lige så godt sige det med det samme; Pakhusene er ikke et kontormiljø, som andre. Det er et erhvervsprojekt med fællesskab, ambitioner og aktive rammer i fokus. Og tilsat en helt særlig stemning.

Det er stemningen af vidt forskellige virksomheder samlet i samme markante bygning på Aarhus Ø. Med udvidelse af Pakhusene til fase 2 med en ny bygning, var der behov for at tage kommunikationen til en ny fase – både tryk og digitalt. Med fokus på at tiltrække potentielle nye lejere.

Pakhusene Web Desktop 1
Pakhusene Website Mobile 2

Vi har hjulpet projektudviklerne Kilden & Hindby samt PFA Ejendomme A/S med at rykke kommunikationen til næste step – og i forlængelse af salgsprospektet (som vi også har begået), har vi designet og udviklet et website, der stærkt tager indtrykket og indholdet videre. Hver side på websitet har tydeligt fokus på sin fortælling og krydres med lækre videoer, af kommende lejere.

Midtersøljen er fokuspunktet igennem designet. Midtersøljen udspringer af logoets centrale placering på sitet, og alt content på siden har midten som primære akse. Det giver en ro og stabilitet i designet, og understreges samtidig tydeligt med de valgte animationer på siden.

Pakhusene 3

Udover websitet har vi hjulpet med banner til annoncering og til SoMe-indsatsen, så vi sikrer en stram linje i fortællingen og ensartet udtryk, uden at blive for konformt. Derudover design til en konference, hvor Morten Aalbæk bl.a. var speaker.

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.