Et ambitiøst sportsevent, der sætter skills i spil

Skillsaetter Header
Kunde
Djurslands Efterskole
Tema
Efterskole
År
2019

Kommunikationsskalaen

Vores skala hjælper os og dig med at starte samtalen om jeres kommunikationsform. Samtidig giver den dig et overblik over, hvor på skalaen jeres tone of voice er placeret. Herunder er den vist i relation til casen.

Frisk
95%
Fresh

Læs mere om Skillsætter

Et sportsevent på en efterskole, som skal emme af sport og smage af Djurslands Efterskole og samtidigt være helt sin egen. Skillsætter har set dagens lys, og vi har været med fra den spæde start, hvor navnet skulle findes, rammen skulle sættes og kommunikationen udbredes.

IMG 7755

Ønske: Et styk fedt og velklingende navn! 

En af vores første opgaver var at finde et lækkert navn til eventet. Et navn, der smager af sport, har en fortællende dybde, og som er energisk og tilpas skævt, så det passer til både målgruppen og Djurslands Efterskole.

Vores brainstorm gav mange bud, men det endelig valg blev Skillsætter. Det er et skønt vejkryds af dansk og engelsk, som samtidig understreger, hvad eventet drejer sig om. Du skal ikke være perfekt, du skal ikke spille i superligaen, og du skal ikke være bange for ikke at være god nok. Skillsætter handler om at sætte din kunnen, dine skills i spil.

Skillsaetter Cirkel@2X
Den cirkulære form er en reference til sporten – det er gentagelsen, samspillet og forløbet. Samtidig er cirklen en både organisk og levende form - helt perfekt til Skilsætters logo.
Det samlede logo giver referencer til et kompas – og det er ikke uden grund. Skillsætter kan være med til at sætte retning for dig og dine skills.
Skillsaetter Logo Red@2X

Kommunikationen er, som med alt andet, vi har begået for Djurslands Efterskole, kæk, tydelig og energisk. Skillsætter bærer energien videre, så vi skaber rød tråd fra Skilsætter til efterskolen.

Visuelt er vi også på hjemmebane hos Djurslands Efterskole, da det er deres event. Men Skillsætter får alligevel sit eget logo og udtryk i snorlige forlængelse af skolens visuelle identitet.

Skillsætter En To Tre 01@2X
Skillsætter En To Tre 02@2X
Skillsætter En To Tre 03@2X
Skillsætter En To Tre 04@2X
Skillsaetter Tshirt
Lækre t-shirts til alle trænere og deltagere. Naturligvis i tråd med hele designlinien for Skillsætter.

Hvad er det vigtigste, når du ankommer til et nyt event – hvor du ikke har været før? Naturligvis en fantastisk modtagelse, en god skiltningen og så en følelse af, at du føler dig velkommen!

Præcis dét, har været i fokus på Skillsætter. Derfor mødes du allerede på parkeringspladsen af indbydende skiltning i tråd med den øvrige kommunikation, der guider dig hen til begejstrede ansatte, som hjælper dig hen til, hvor du skal være.

Se hvordan vi har givet Djurslands Efterskole en indbydende designlinie, der giver effekt

Karsten
Partner og vanebrydende lead designer
Karsten 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Karsten for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.