Et gedigent sportsevent, der sætter skills i spil

Skillsaetter Header
Kunde
Djurslands Efterskole
Tema
Efterskole
År
2019
Services
Navngivning Logo-design Grafisk design Visuel identitet Kommunikation Sparring

Kommunikationsskalaen

Frisk
95%
Fresh

Læs mere om Skillsætter

Du tager et sportsevent på en efterskole. Det skal emme af sport og smage af Djurslands Efterskole, og alligevel været site eget. Vi har været med fra den spæde start, hvor navnet til eventet skulle findes, rammen skulle sættes og kommunikationen udbredes. Skillsætter har set dagens lys.

IMG 7755

Ønske: Et stk. fedt og velklingende navn! 

En af de første opgaver er, at finde et passende navn for eventet. Et navn der smager på sport, har en fortællende dybde, er energisk og tilpas skævt så det passer til både målgruppen og Djurslands Efterskole.

Vores brainstorm kom frem til mange kandidater og det endelig valg blev Skillsætter. Det er et skønt vejkryds af dansk og engelsk, som samtidig understreger hvad event drejer sig om. Du skal ikke være perfekt, du skal ikke være i superliga, du skal ikke være bange for ikke at være god nok. Skillsætter handler om at sætte din kunnen, dine skills i spil – sætte dig selv i spil og prøve de skills du har.

Skillsaetter Cirkel@2X
Den cirkulære form er en reference til sporten – det er gentagelsen, det er samspillet og forløbet. Samtidig er det en både organisk og levende form til logoet for Skillsætter.
Det samlede logo giver referencer til et kompas – og det er ikke uden grund. Skillsætter kan være med til at sætte retning for dig og dine skills.
Skillsaetter Logo Red@2X

Kommunikationen er, som med alt andet vi har begået for Djurslands Efterskole, kæk, tydelig og energisk. Skillsætter bærer energien videre, så vi skaber en tæt enhed med oplevelsen af efterskolen.

Visuelt er vi også på hjemmebane med Djurslands Efterskole, da det er deres event. Men Skillsætter får alligevel sit eget logo og udtryk i snorlige forlængelse af skolens visuelle identitet.

Skillsætter En To Tre 01@2X
Skillsætter En To Tre 02@2X
Skillsætter En To Tre 03@2X
Skillsætter En To Tre 04@2X
Skillsaetter Tshirt
Lækre t-shirts til alle trænere og deltagere. Naturligvis i tråd med hele designlinien for Skillsætter.

Hvad er noget af det vigtigste, når du kommer til et nyt event – hvor du ikke nødvendigvis kender stedet? Ja tak, velkomsten, skiltningen og at du føler dig velkommen!

Præcis derfor har det et stort fokus på Skillsætter, så når du går fra parkeringspladsen til du er hvor du skal være, bliver du både guidet af indbydende skiltning i tråd med den øvrige kommunikation og bliver mødt af begejstrede ansatte.

Se hvordan vi har givet Djurslands Efterskole en indbydende designlinie, der giver effekt

Karsten
Partner og vanebrydende lead designer
Karsten 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Karsten for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.