Indbydende viden om Danmarks højeste boligbyggeri

1E075803 B5BE 439C A859 8D191C12AA3B
Kunde
Kilden & Hindby
Tema
Boligprojekt
År
2020
Services
Grafisk design Sparring
Tekstforfatter
Pernille Rahbech

Kommunikationsskalaen

Vores skala hjælper os og dig med at starte samtalen om jeres kommunikationsform. Samtidig giver den dig et overblik over, hvor på skalaen jeres tone of voice er placeret. Herunder er den vist i relation til casen.

Frisk
6%
Fresh

Besøg websitet for Lighthouse

Lighthouse på Aarhus Ø i ... ja ... Aarhus er et kapitel for sig. Og med hele 142 meter i højden, bliver det Danmarks højeste boligbyggeri. Det siger sig selv, at sådan et byggeri rummer enorme mængder af fodlister, dørkarme, antal arbejdsfolk på pladsen m.v. Så hvordan formidler vi det bedst og lækrest til det interesserede og nysgerrige folk? Vi har løsningen.

Enkle illustrationer og ikoner benyttes til at understøtte fakta om byggeriet af Lighthouse, og dermed gøre det meget konkret (og lækkert) for modtageren. Samtidig undgår vi, at det bliver kedeligt, støvet og alllllltt for byggeteknisk. Vi skaber i stedet en "Aha"- og "Nårrrhhhh sådan"-følelse hos modtageren, og det giver en enkel oplevelse af (det ret så komplicerede) byggeri.

Lighthouse Bygning Illustration@2X
En enkelt og elegant designstil gør, at ikonerne og illustrationerne står tydeligt frem. Farvemæssigt spiller det tæt sammen med den øvrige markedsføring for Lighthouse.
1E075803 B5BE 439C A859 8D191C12AA3B
Lighthouse Trin@2X

28 kilometer fodlister. Hvor mange har du?

Det er vilde tal! Og for at sætte byggeriets enorme tal i perspektiv, har vi valgt at sammenligne med noget, du kan relatere til. F.eks. er 300.000 tons på én gang en wow-gigantisk og ret uhåndgribelig størrelse. Men når vi siger, at det svarer til Rundetårn 50 gange, så kommer der mere perspektiv på (åh jo, det er stadig pænt heftige tal).

Det er også brugervenlighed. At du som modtager og bruger kan sætte den information, vi præsenterer, i perspektiv.

Lighthouse Tons@2X
Lighthouse Glas@2X

Konceptet for infoskiltene er formet i tæt samarbejde med Pernille Rahbech, bygherregruppen og ejendomsmæglerne på Lighthouse. For når vi alle samarbejder, så sikrer vi, at vi tilgodeser alles behov – og samtidig har et skarpt fokus på modtageren.

For jo, der er naturligvis et klart to-delt mål med indsatsen:
1) Informere om byggeriet
2) Vække potentielle købers interesse

For det bliver et fedt og helt vildt cool byggeri på Aarhus Ø.

Er du nysgerrig på at se det i levende live?

Så gør som mange andre nysgerrige i Aarhus om omegn: Gå en tur på Aarhus Ø og nyd udsigten fra udsigtsplatformen over Danmarks højeste boligbyggeri. Det er og bliver vildt!

Du bliver med garanti oplyst, og vi gætter på, du siger "wow" mindst én gang.

Nysgerrig på at se mere om Lighthouse?

Karsten
Partner og vanebrydende lead designer
Vokseværk00688 Kopier

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Karsten for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.