Vokseværk RAISFOTO 0803 Dark

Vokseværk er udnævnt til Umbraco Cloud Powerhouse

Vi har brugt Umbraco Cloud lige fra det blev tilgængeligt – kald det first movers eller kald det dedikation. Begge dele gælder, og det har konkret forbedret vores workflow og evne til at levere samt vedligeholde et website betydeligt. Det gør en reel forskel for dig som kunde.

Dedikation og effektivt arbejde lønner sig – og i Vokseværk har vi i mange år arbejdet med Umbraco. Det har i al jysk beskedenhed givet os hår på ryggen til at give skarp rådgivning til at virkeliggøre ambitioner og give resultater for vores kunders websites. Men ikke "kun" rådgivning, naturligvis også konkret i udførsel på et nyt website.

I 2020 blev Vokseværk certificeret som et "Umbraco Cloud Powerhouse". Det er en stor anerkendelse og en direkte fjer i hatten til os fra Umbraco. Det er en tydelig udmærkelse og et blåt stempel i nakken på vores teoretiske og praktiske ekspertise om Cloud-løsninger. Og det giver naturligvis dig som kunde en lang række fordele, når vi skal bygge dit nye website.

Hvad er Umbraco Cloud?

Lad os blive 100% utekniske: med Umbraco Cloud bliver dit CMS meget enklere at håndtere. Det sker på flere måder, som både kommer dig og os til gode i processen. Det bliver f.eks. enkelt løbende at opdatere til nye versioner, og det er enkelt for dig som redaktør at fortsætte dit arbejde, alt imens vi sideløbende kan arbejde på nye funktioner i et separat miljø.

Umbraco Cloud er altså meget mere end bare kække buzzwords. Det giver konkret værdi og fleksibilitet. Nysgerrig på det? Så spørg os om det kunne være relevant for din virksomhed.

Umbraco Voksevaerk Alliance (1)

Powerhouse lyder fint. Hvad betyder det for mig som kunde?


Kort fortalt er Umbraco Cloud Powerhouse et "seal of approval" og det giver dig som kunde bl.a. følgende stærke fordele:

  • Tryghed i at vi har arbejdet på rigtig mange projekter på Umbraco Cloud allerede, og dermed meget stor erfaring med Umbraco Cloud-platformen.

  • Vi ved, hvad vi snakker om – vi har bestået mindst 2 certificeringer direkte relateret til udvikling af Umbraco Cloud projekter.

  • At vi kan give dig dybdegående sparring og rådgivning på dine behov, ønsker om fleksibilitet og enkelthed for øje.

  • At vi har en direkte og meget tæt kontakt med Umbraco HQ. Støder vi på udfordringer, er livlinen altså meget tæt på.

Desuden skal vi, for at beholde vores Powerhouse-status, fortsat bygge nye projekter på Umbraco Cloud, hvilket sikrer, at vi vedligeholder vores viden om platformen, og det ikke støver til.

Umbraco Logo Black@2X

Umbraco er et danskudviklet opensource Content Management System (deraf den friske forkortelse, CMS). Det er udviklet af Niels Hartvig tilbage i år 2000 i downtown Odense, og er i dag en stor international spiller inden for CMS-systemer.

Så brænd janteloven og se hvordan noget kan vokse, så selv Thomas Cook, Merlin’s Magical London, Carlsberg, DBU og mange flere, større og mindre, har valgt Umbraco som deres platform.

Umbraco Award Podium@2X

Umbraco er ikke bare godt. Det er prisvindende godt! Det er altså godt x2. For det betyder en stor anerkendelse i brugen af Umbraco – både som udviklere og som redaktører af websites.

I 2019 har Umbraco fået intet mindre end tre priser for hhv. en 'Readers choice-award' blandt foretrukne CMS-systemer, blandt de stærkeste fremadstormende tech-virksomheder i Europa samt bedste enterprise CMS. Læs mere om Umbraco som et prisvindende CMS.

De er alle med til at understøtte, hvorfor vi benytter Umbraco i vores webløsninger i Vokseværk.

“Mange af de kritiske processer, f.eks. i forbindelse med deployment og sikring af et website, håndteres af platformen hvilket naturligvis giver os mere tid til det væsentlige arbejde; sparring, design og udvikling."

Chriztian Steinmeier, partner og frontend-udvikler i Vokseværk

Se vores case om websitet til Æggepakkeriet, der gør brug af Umbraco Cloud

Case:
Hul igennem til et lækkert og anderledes salgsprospekt

Et nyt boligområder skyder op i Aarhus – og til at formidle fortællingen, mulighederne og give indgang til salget, har vi designet og udviklet et stærkt website til Æggepakkeriet.

Se casen
Aeggepakkeriet Headerpic
Niels
Partner og skævttænkende grafisk koordinator
Vokseværk00915

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.