Energisk designbureau med uhøjtidelig tilgang og skarpt fokus

Styrk din visuelle grobund og skab handling – og dermed resultater

Værs'go, sådan kan vi hjælpe dig

Sådan hjælper vi dig

Karreene
Visionært byggeri på Aarhus Ø med stærk fortælling
Karréerne er 177 hjem ved Bassin 7. På Aarhus Ø. I Aarhus, ja. Og netop HJEM er omdrejningspunktet for vores fortælling og designkoncept for Karréerne.
Du behøver ikke hedde Jens
Utraditionel bog i lige så utraditionelt gennemført design
En nytænkende bog, må ikke støve hen i visuel kedelighed. Vi gav bogen en lækker og frisk indpakning.
UMR
70'er ungdomsoprør i et moderne logo
Hvordan gjorde I, hvordan gjorde I? Fortæl mig det.
Vokseværk_RAISFOTO_2399.jpg
Holdning 1 / 6

En stærk visuel grobund giver effekt

Din kommunikation skal vandes, beskæres, gødes og holdes ved lige. Om du er en nyopstartet virksomhed eller har en markant størrelse – værdien af den visuelle grobund skal ikke underkendes i ønsket om vækst.

Vokseværk_RAISFOTO_2664.jpg
Holdning 2 / 6

Medspil og modspil i et tæt samarbejde

Vi tror på fællesskab i designfasen og åbenhed! Åbenhed om hvornår noget virkelig rammer nerven med fuld effekt – og hvis noget misser. Det kræver åbenhed og ærlighed all the way. Begge veje, tak.

Vokseværk_RAISFOTO_2407.jpg
Holdning 3 / 6

Mavefornemmelse og fakta hånd i hånd

Der er fakta – der er følelser! Når de to går hånd i hånd, opstår et stærkt match. Vi tror på, at det er vigtigt at have følelserne med i et projekt i tæt samspil med fakta og et øje for målgruppen.

Vokseværk_RAISFOTO_2245.jpg
Holdning 4 / 6

Markér dig eller dø

Hvert minut, time, dag, uge, år er fyldt med opdateringer, breaking news-historier og sensationer i større eller (især) mindre grad. Du skal vove at markere dig, ellers bliver din virksomhed leverpostej.

Vokseværk_RAISFOTO_2679.jpg
Holdning 5 / 6

Lad drømmen løfte dit brand

Projekter skal have flyvehøjde. Du skal turde drømme, tænke stort og krølle janteloven sammen. Et stærkt projekt skal have klare ambitioner og ville sætte spor i virkeligheden ift. målgruppen og markedet.

Vokseværk_RAISFOTO_2323.jpg
Holdning 6 / 6

Følg med udviklingen – med måde

Nye teknologier, metoder og services ser konstant dagens lys. Men langt fra alt er relevant og sigende for din virksomhed og målgruppe. Vær derfor kritisk på den sunde måde – og hamrende nysgerrig.

Du kommer i godt selskab

Som kunde hos Vokseværk sætter vi nærkontakt, høj energi og gensidig udfordring højt. Om I er 2 eller 222 medarbejdere gælder samme tilgang – nærhed. For vi tror på en holdindsats – og nye venner er altid velkommen.

 • Arla
 • kfum
 • dcum
 • firstagenda
 • danishcommodities
 • billundairport
 • Tress
 • heartbeats
 • Politi
 • dynaudio
 • hth
 • Bestseller

Website der fremkalder følelser og hverdagsweekend

Et åndehul i hverdagen? Ja tak. Det er essensen i Bassin 7, som er en ny del af Aarhus Ø med havnebad, lækre boder, et teater, storslået arkitektur og imponerende udsigt.

Dén forskellighed skulle rummes og til dét har vi designet en visuel identitet, der mundede ud i et samlende website for hele Bassin 7. På websitet kan man del få del i den særlige stemning på Bassin 7 (som naturligvis bedst opleves i virkeligheden), se aktiviteter, læse om de enkelte boder og tilbud. Og naturligvis historien, som er ganske vild – fra industrihavn til hverdagsweekend.

Event-site til Danmarks nye jagt-, fiskeri- og outdoormesse

Brahetrolleborg Game Fair er en ny stor og ambitiøs outdoormesse på Fyn for hele friluftsverdenen og for hele familien. Dens første udgave i 2019 tiltrak 17.000 mennesker og tilbagemeldingerne har været overodentlig positive.

Vi var med fra starten til at designe og udvikle websitet til eventet i forlængelse af den eksisterende designlinie samt løbende supportere undervejs. Et stærkt Umbraco-site, der skulle mestre at favne alle events, informationer, kalender og give et stærkt overblik til outdoormessen.

Lækkert oplysningssite i Politiets tjeneste

Bøvl er sådan et fint jysk ord. Hæleri derimod er rigtig ufint! At handle brugt skal være aldeles ubøvlet og enkelt. I uvidenhed kan man dog ende med varme varer, så det kræver god og omfattende oplysning.

Derfor ville Syd- og Sønderjyllands Politi sætte ekstra fokus på dette og give gode råd igennem kampagnen "Stop e-hæleri", hvor vi har designet logo og websitet samt udviklet en stærk Umbraco-backend, så det er enkelt for redaktørerne at opdatere websitet.

Når information, følelser og handling går hånd i hånd

Et nyt boligområder skyder op i Aarhus – og til at formidle fortællingen, mulighederne og give indgang til salget, har vi designet og udviklet et stærkt website til Æggepakkeriet. Her skal fortællingen formidles og information skal deles ift. hvem ens potentielle naboer bliver, hvor langt bliver der til banegården og hvordan bliver klinkerne på badeværelset?

Websitet for Æggepakkeriet formidler alle disse ting, og bygger bro imellem det fysiske salgsprospekt (som vi i øvrigt også har designet), det konkrete bygger og dialogen med ejendomsmæglerne. 

Et dragende website til markant kontorbyggeri på Aarhus Ø

Vi kan lige så godt sige det med det samme; Pakhusene er ikke et kontormiljø, som andre. Det er et erhvervsprojekt med fællesskab, ambitioner og aktive rammer i fokus. Og tilsat en helt særlig stemning. Med et nyt lækkert salgsprospekt dugfriskt fra trykken, så skulle Pakhusene også have et nyt website. 

Sitets primære formål at lede til netop handlingen – at søge konkret fakta og information, og, ikke mindst, tage kontakt for rundvisning m.v. Men derfor behøver et website ikke være kedeligt. Pakhusene viser det tydeligt, hvor hver del af websitet er levende, indbydende med varierende opbygning og faktuel grundigt.

Teknisk konference klædt organisk og ikke-teknisk på

Det ligger i navnet. Intelligent Cloud Conference – det emmer af teknik, og et kig på målgruppen siger det samme. Sammen med holdet bag konference, har vi designet en visuel identitet og kommunikation, der dels taler til målgruppen og formår at vise det tekniske alt for uteknisk, men naturligvis med klare referencer til temaet. Det er trods alt målgruppen, vi skal engagere.

En sammenhængende fortælling giver effekt

Et løbende samarbejde bliver som et venskab – hvor vi også kan udfordre hinanden. Djurslands Efterskole er med på leg, udfordring og at tænke efterskole anderledes. 

Vi har arbejdet med en saying der hedder #dufårguldmedhjem og “Hver dag tæller”. For især når man er på efterskole, er hvert minut, oplevelse, ny ven eller veninde max vigtig. Det skal nydes, opleves og tages ind så længe det varer.

Skolen har fået en hel nye visuel identitet, hvor det tidligere logo er blevet visuelt opdateret, men så det med opdateringen stadig trækker på kendetegn. Derudover har designet få kant, leg, fortælling og en stærk farvepalette. Se mere om Djurslands Efterskole.

Genoplev naturen med en app i lommen

Det danske vejr rimer ikke altid på sol. Lad os bare sige det som det er. Men det kan altid kalde på en tur ud i naturen. En gåtur. Eller skal vi sige en fodtur? Det er nemlig navnet på en app, som guider dig i den smukke natur i Silkeborg Kommune.

Vi har givet appen navn, designet identiteten, givet sparring på flowet i appen og designet selve appen. Udviklingen har vi ikke håndteret. Projektet er blevet realiseret i samarbejde med Attityde og Silkeborg Kommune.

 

Utraditionel bog i lige så utraditionelt gennemført design

En bog om noget så konventionelt som bestyrelser, skulle klædes absolut ukonventionelt på. Og indholdet er heller ikke helt sædvaneligt – og ej heller forfatteren. For her er lige dele godt humør, klare holdninger og håndgribelige handlinger. Vi blev valgt til at give bogen en genkendelig, imødekommende og frisk visuel identitet fra inderst til yderst.

Visionært byggeri på Aarhus Ø med stærk fortælling

Karréerne er 177 hjem ved Bassin 7. På Aarhus Ø. I Aarhus, ja. Og netop HJEM er omdrejningspunktet for vores fortælling og designkoncept for Karréerne.

Vi har bidraget med visuel identitet, grafiske elementer, design af unikt salgsprospekt, der med sikkerhed vækker både opmærksomhed, nysgerrighed og nostalgi.

Bassin 7 er noget helt særligt. Karréerne bliver noget helt særligt. Tænk at have dit hjem dér.

Banebrydende service får nyt navn og ny visuel identitet

Capturi er en alt-i-en-software, der hjælper til at konvertere samtaler til værdifulde indsigter. Lige så smart som det er, lige så lækkert skal det kommunikeres. Det har vi hjulpet Capturi med. Under hele mødet kan dit team samarbejde i realtid – tildele todo's, notere beslutninger og lave personlige notater. Dette synkroniseres med dit foretrukne projektstyringsværktøj og distribueres automatisk til alle deltagere.

Lige så smart som det er, lige så lækkert skal det kommunikeres. Det har vi hjulpet Capturi med – fra sparring på navn, over logodesign til den visuelle identitet i markedsføringsmaterialer til apps.

Nordisk stolthed og stil helt ind til benet

Man tager en meget dedikeret, på grænsen til nørdet (no offence), gruppe og graver frem til deres kerne, dét der definerer dem og giver stolthed! Cirka sådan er fortællingen med Copenhagen .Net Usergroup, som kom til os med et behov for en gennemgående designstil båret af et markant samlende logo.

Vikingen blev kernen i denne fortælling. Dansk. En fighter. Tæt sammenhold. På en mission. Og stolt! En meget stram stil kendetegner logoet sammen med en stærk typografi og visuel leg med ‘dotten’ i .Net.

Bæredygtigt byggeri i stramt outfit

Lad det være sagt med det samme: Flæks er ikke en kødgrossist. De er derimod en fremadstormende virksomhed, der tegner og udvikler boligprojekter med fokus på bæredygtighed og fællesskab. Kort sagt: hjem med mening.

Derfor skulle deres nye visuelle identitet have et stærkt fokus på mening, det nære, kontakten med mennesker. Resultatet er blevet et stramt og indbydende outfit, som med nogle stærke elementer, der adskiller sig visuelt fra lignende i branchen. På en god måde. For her er hjertevarme, passion og gejst for 200%.

Visuel identitet til anerkendt konsulenthus

Mobilize er et konsulenthus, der er specialister i strategisk lederskab og mobilisering for en lang række større offentlige og private virksomheder. Med base i København og kunder i hele Danmark, forstår de mere end nogen at en strategi skal mobiliseres for at få effekt.

De havde brug for en opdateret visuel identitet for at være tydelig i deres egen strategi og kommunikere al deres kunne, viden og knowhow. Vi har i tæt samarbejde med Mobilize opgraderet deres visuelle identitet med nyt logo, farvepalette og supergrafik-elementer.

70'er ungdomsoprør i et moderne logo

Danske Skoleelever og Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) er gået sammen om at facilitere kurser, så skoleeleverne kan blive uddannede undervisnings-miljørepræsentanter – i daglig tale UMR.

Det kaldte på et logo – og med vores take fik det fangarme ind i ungdomsoprør fra 70'erne, samt holdånd som vi kender det fra holdsport. Et resultat der står skarpt og tydeligt, og som eleverne, via kurset, kan identificere sig med, og stolt vise frem ... kampgejst all the way!

Nyt navn og logo til Danmarks største rådgivningsselskab

Når to markante virksomheder går sammen, kalder det på et nyt navn. Sammenlægning af LMO og Centrovice er ingen undtagelse. Navnet skal ikke bare være en samling tilfældige bogstaver, men et navn med en relevant fortælling og konkret dybde. Det var vores tilgang til opgaven, da vi i Vokseværk blev spurgt til at give virksomheden nyt navn og logo.

Nordisk stramhed til familieejet investeringsselskab

Med solide værdier som grundlag og et familieejerskab, har Profound Partners en stærk position i markedet. Det kalder på en mindst lige så stærk visuel identiet med rødder i den nordiske designtradition.

Vi, og de, ville væk fra floskler og det forventede, når man snakkede investeringsselskaber. Derfor drejede vi bevidst vi en stor bue uden om blå. Farverne derimod indgyder en frisk tilgang, frodighed og vækst.

Profound Partners tør og vil. Vi hepper og har givet med- og modspil.

Stærk visuel identiet med værdier i fokus

En del af virkeligheden ... og virkelighedens valg. Det går for alvor op for én, når man er teenager og årene hvor ens valg kan føles store og er med til at forme personen.

Løgumkloster Efterskole er helt klar på det – og taler direkte ind i det med deres nye visuelle identitet, som vi har stået bag. Virkeligheden er omdrejningspunktet, for det handler om at opleve virkeligheden i nuet på efterskolen og forberede sig på at tage del i virkeligheden og tage valget om ens egen virkelighed. 

Så velkommen til virkeligheden. Den er helt særlig på Løgumkloster Efterskole.

Luk

11 måder
I kan bruge
os

 1. Ærlig og åben sparring

  Vi tør sige vores mening. I kan være sikker på, at den sparring vi giver, kommer fra hjertet. Nogle gange kan det føles som en flad kindfed, men hvis vi ikke siger vores mening, hvad er så ideen med at vælge os? Meninger er i øvrigt ikke altid ris, for vi er ikke karry med at rose og bakke op om den gode idé.

 2. Friske øjne på udfordringer

  Hvis I står i et vadested, kan vi være det friske sæt øjne og dem, der stiller de ”dumme” spørgsmål. For at kunne løse er vi nemlig nødt til at forstå! Den proces er guld værd, hvis du er stødt på grund og gerne vil drage videre. Så spørg, og vi vil spørge igen - så vi sammen kan finde den nye vej.

 3. UX

  Vi bringer brugeroplevelsen og wireframing i spil for at give et bedre overblik over omfang, funktioner m.v. Samtidig giver det os en fælles platform til at se, hvor vi står.  Alt efter omfang benytter vi også eksterne venner til UX.

 4. UI/Design

  Design er vi vilde med! Og gode til (glem lige janteloven). Design er ikke bare pynt, men skal få funktionerne og essensen frem i dit produkt eller din service. Design skal være venligt og sigende for din bruger. Er det et tool, en app, et website eller en ny identitet, er vi på. Den berigende og styrkende brugeroplevelse, hvad enten det er på en tryksag, en identitet eller et website.

 5. Navngivning

  Skal jeres brand eller et nyt produkt have nyt navn, så vi vil meget gerne spille med. Vi kan være det friske pust, der med grundig research og nye vinkler bidrager til navnet.

 6. Prototyping

  Fornemmelser skal ryddes af vejen. Fakta skal bydes velkommen. Dertil er prototyping et fremragende redskab, og vi styrer gerne processen fra etablering til output af prototyping.

 7. Del viden og vær tilstede

  Vi vil gerne ud – og endnu bedre; ud og dele vores viden og holdninger. Om det er om Umbraco, design, vores tilgang eller noget helt fjerde (i relation til vores arbejde), så er vi klar på at fortælle, vise og være.

 8. Sideprojekter

  Pas på med at blive som mos; gro fast! Derfor dyrker vi i stor stil sideprojekter og vil også meget gerne give sparring på sideprojekter, hvor vi kan gøre en forskel. Vokseværk startede faktisk selv som et sideprojekt.

 9. Målgrupperesearch

  Hvad tænker målgruppen om et nyt tiltag eller, hvordan italesætter vi dem? Du kan forestille dig det, men det er meget bedre at spørge målgruppen direkte. Vi tager gerne hånd om processen og sætter din målgruppe i spil, så du får vigtige input at videre arbejde. Ved større workshops m.v. teamer vi op med samarbejdspartnere.

 10. Umbraco-udvikling

  Vi er store tilhængere af Umbraco – og det er ikke bare ord, men fordi vi gang på gang oplever det som det mest fleksible og tilpasningsdygtige. Og så har vi i al beskedenhed én af de udviklere der taler, så man forstår hvad han siger. Alt efter omfang benytter vi også eksterne venner.

 11. Underleverandør

  For bureauer og større virksomheder indgår vi gerne i en rolle som underleverandør. Det vil typisk være ift. design, udvikling eller én af ovenstående emner. Spørg os om muligheden for det.

Har I spørgsmål til hvordan vi kan få glæde og gavn af hinanden, så spørg os.

Vokseværk_RAISFOTO_2399.jpg

En stærk visuel grobund giver effekt

Din kommunikation skal vandes, beskæres, gødes og holdes ved lige. Om du er en nyopstartet virksomhed eller har en markant størrelse – værdien af den visuelle grobund skal ikke underkendes i ønsket om vækst.

Vores navn er ikke tilfældigt. Vi hjælper brands, virksomheder og organisationer med at vokse og vækste i kendskab og engagement via en stærk visuel grobund.

Det betyder konkret, at vi tror på (og ved af erfaring), at et stærkt og gennemarbejdet visuelt design er med til at danne grobund for jeres vækst. Lækkerhed og kælen for grafiske detaljer gør det ikke alene. Det kræver først og fremmest en stærk bærende idé og derfra bygge et stærkt kommunikationskoncept med tilhørende gennemarbejdet visuelt design.

Oplev flere af vores filosofier

Vokseværk_RAISFOTO_2323.jpg

Følg med udviklingen – med måde

Vokseværk_RAISFOTO_2664.jpg

Medspil og modspil i et tæt samarbejde

Vokseværk_RAISFOTO_2664.jpg

Medspil og modspil i et tæt samarbejde

Vi tror på fællesskab i designfasen og åbenhed! Åbenhed om hvornår noget virkelig rammer nerven med fuld effekt – og hvis noget misser. Det kræver åbenhed og ærlighed all the way. Begge veje, tak.

Sololøb kommer hverken du eller vi nogen vegne med. Det kræver åbenhed og fælles tilgang, hvis det skal have effekt. Og det skal det! Derfor er ‘fint’ et fyord. For så har du (eller vi) ikke taget ordentlig stilling.

Derfor er vi store fans af åbenhed og transparens, fordi vi populært, og en smule corny sagt, er “in it together” og det er mere end tilladt at kræve noget af hinanden og modsat deles om succeser inkl. high fives. Hop ombord!

Oplev flere af vores filosofier

Vokseværk_RAISFOTO_2399.jpg

En stærk visuel grobund giver effekt

Vokseværk_RAISFOTO_2407.jpg

Mavefornemmelse og fakta hånd i hånd

Vokseværk_RAISFOTO_2407.jpg

Mavefornemmelse og fakta hånd i hånd

Der er fakta – der er følelser! Når de to går hånd i hånd, opstår et stærkt match. Vi tror på, at det er vigtigt at have følelserne med i et projekt i tæt samspil med fakta og et øje for målgruppen.

Vi går gerne en ekstra mil for at ramme løsningen dér, hvor det sparker allerstærkest, rammer målet og skaber resultater. Vi formår at sætte os i målgruppens sted, mærke grundigt efter i maven hvordan den skal rammes og arbejder med vores gut feeling koblet med evidens og fakta.

Derfor siger vi; trust your guts. Både når du møder os første gang, når vi kommer med vores oplæg og når du ser din målgruppe.

Oplev flere af vores filosofier

Vokseværk_RAISFOTO_2664.jpg

Medspil og modspil i et tæt samarbejde

Vokseværk_RAISFOTO_2245.jpg

Markér dig eller dø

Vokseværk_RAISFOTO_2245.jpg

Markér dig eller dø

Hvert minut, time, dag, uge, år er fyldt med opdateringer, breaking news-historier og sensationer i større eller (især) mindre grad. Du skal vove at markere dig, ellers bliver din virksomhed leverpostej.

Vov at gå imod strømmen. Være dem der tør markere sig fordi I står inde for jeres mærkesag. Om det så er en SoMe-kampagne, din visuelle stil, din storytelling, tilgangen til markedet eller hvordan du går i kødet på målgruppen. Vov at markere dig. At stikke ud. At gøre noget markant andet end andre.

Oplev flere af vores filosofier

Vokseværk_RAISFOTO_2407.jpg

Mavefornemmelse og fakta hånd i hånd

Vokseværk_RAISFOTO_2679.jpg

Lad drømmen løfte dit brand

Vokseværk_RAISFOTO_2679.jpg

Lad drømmen løfte dit brand

Projekter skal have flyvehøjde. Du skal turde drømme, tænke stort og krølle janteloven sammen. Et stærkt projekt skal have klare ambitioner og ville sætte spor i virkeligheden ift. målgruppen og markedet.

Mål er absolut nødvendige og vigtige. Fra første brief til designprocessen kører; hvad er målet, hvad arbejder vi hen imod at forløse? En opgave er ikke løst "bare", hvis vi har gjort noget pænere end før. Det rykker først, når vi rammer målene og ser et resultat af indsatsen. Sker det ikke? Så evaluerer vi sammen og sætter nye mål. Og det var sammen.

Oplev flere af vores filosofier

Vokseværk_RAISFOTO_2245.jpg

Markér dig eller dø

Vokseværk_RAISFOTO_2323.jpg

Følg med udviklingen – med måde

Vokseværk_RAISFOTO_2323.jpg

Følg med udviklingen – med måde

Nye teknologier, metoder og services ser konstant dagens lys. Men langt fra alt er relevant og sigende for din virksomhed og målgruppe. Vær derfor kritisk på den sunde måde – og hamrende nysgerrig.

Vores nysgerrighed gør, at vi ikke kan lade være med at udforske og undersøge hvordan en ny tendens, service eller teknologi kan løfte en udfordring i et projekt. Eller tale til en specifik målgruppe. For hvordan kan vi bedst muligt kunne gøre brug af den til jeres målgruppe? Og nok så vigtigt; skal vi gøre brug af den?

Vurdér hvad der reelt kan give effekt. Tro os. Vi vurderer med.

Oplev flere af vores filosofier

Vokseværk_RAISFOTO_2679.jpg

Lad drømmen løfte dit brand

Vokseværk_RAISFOTO_2399.jpg

En stærk visuel grobund giver effekt

Grundlov

Vi stræber efter konstant at overraske og udfordre. Det gør vi gennem en skæv og nyskabende tilgang til design, hvor vi sætter brugeren i centrum. Fra idé til implementering — så løsningen understøtter behovet og tilfører værdi.