Find frem, find rundt, find gejsten – igennem et lækkert eventsite

Btgf Macbookpro Clay Mockup
Kunde
Brahetrolleborg Game Fair
Tema
Event
År
2019
Services
Webdesign Frontend-udvikling Umbraco

Besøg websitet

Det er altså ikke just hver dag, at en ny stor satsning rammer Danmark. Og slet ikke én der over en weekend skal tiltrække op mod 17.000 mennesker. På Fyn. Men knib dig i armen, for det er ikke desto mindre tilfældet med Brahetrolleborg Game Fair (BTGF).

Kort forklaret er BTGF en stor og ambitiøs outdoormesse for hele friluftsverdenen og fiskeri- og jagtinteresserede, og så har messen aktiviteter for hele familien. Game Fairs er et velkendt fænomen på engelske godser, men den første af sin slags på vaskeægte dansk jord. 

Netop fordi det er nyt og uprøvet på dansk jord, så kræver det noget særligt af websitet. Vi har valgt at lade websitet tale til de besøgendes nysgerrighed, deres  planlægningsgén og deres evalueringslyst. Det er den gode gamle 'før, under og efter'.

BTGF 1

Vi fik muligheden for at være med fra start og har i tiden frem til eventet arbejdet tæt sammen med de passionerede folk bag BTGF. Og det var en god udfordring at favne så mange arrangementer spredt over flere lokationer på det fantastiske gods på fynsland. 

Btgf 1@2X
Btgf Mobile Paper

Sammenhæng, sammenhæng, sammenhæng -dét er essentielt. Så når besøgende har mødt BTGFs markedsføring på SoMe, i annoncer og i bybilledet, så skal overgangen til websitet føles blød som smør. Med et design i forlængelse af designlinjen, har vi udviklet et levende website for Brahetrolleborg Game Fair. Formålet med websitet er flere, da det både gælder om at vække interesse hos potentielle besøgende, men også om at give konkrete (og lavpraktiske) informationer om parkering, medbragt mad, billetpriser og naturligvis programmet.

Derudover skal websitet også vække interesse hos potentielle udstillere, som er et stort aktiv for messen.

Under BTGF bliver websitet naturligvis også brugt aktivt af gæsterne, så de kan få overblikket over game fairets program. Og det er pænt nødvendigt med et overblik! For et mere actionpacked program, fyldt med relevante events for målgruppen, skal man lede længe efter.

Btgf Macbookpro Clay Mockup
Btgf 2@2X
Umbraco Award Podium@2X

Umbraco til tjeneste

Hele websitet er bygget i Umbraco, så redaktørerne kan kridte skoene og opdatere store dele af sitet selv. Det rimer på den helt nødvendige fleksibilitet, der skal være til stede, når et event løber af stablen, og der skal handles hurtigt. At Umbraco så konsekvent giver en lækker sammenhæng imellem både design og funktionalitet - se dét er netop essensen af, hvorfor vi (og BTGF) er vilde med Umbraco!

Brahetrolleborg Game Fair var en succes i 2019 og vender tilbage i 2021. Jo tak, vi glæder os pænt meget til næste kapitel i det fynske 😊

Btgf Mobile Standing
BTGF 2

Så hvordan ser det så ud? Få stillet din nysgerrighed med det samme...

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.