Btgf Macbookpro Clay Mockup

Event-site til Brahetrolleborg Game Fair

Kunde
Brahetrolleborg Game Fair
Tema
Event
År
2019
Services
Webdesign Frontend-udvikling Umbraco

Det er ikke hver dag, at en ny stor satsning rammer Danmark. Og slet ikke én der over en weekend skal tiltrække op mod 17.000 mennesker. Men det er tilfældet med Brahetrolleborg Game Fair.

Det er en stor og ambitiøs outdoormesse for hele friluftsverdenen og for hele familien. Game Fairs er et velkendt fænoment på engelske godser, men første af sin slags på et dansk gods. 

BTGF 1

Vi fik muligheden for at være med fra start og har i tiden frem til eventet, arbejdet tæt sammen med de passionerede folk bag Brahetrolleborg Game Fair.

Btgf 1@2X
Btgf Mobile Paper

Med et stærkt design i forlængelse af designlinien, har vi udviklet et levende website for Brahetrolleborg Game Fair. Formålet med websitet er flerdelt, da det både gælder om at vække interesse hos potentielle besøgende og give konkrete (og lavpraktiske) informationerne om parkering, medbragt mad, billetpriser og naturligvis programmet.

Derudover også vække interesse hos potentielle udstillere, som er et stort aktiv for messen. Mens event forløb var sitet naturligvis også i aktiv brug for gæster, der skulle tilgå programmet for dagene. Og det var nødvendigt, for et mere actionpacked program skal man lede længe efter – fyldt med relevante events for målgruppen.

Btgf Macbookpro Clay Mockup
Btgf 2@2X

Websitet er bygget i Umbraco, så redaktørerne selv kan opdatere store dele af sitet og så vi får den nødvendige fleksibilitet. Både designmæssigt og ift. funktionaliteten. Det er netop essensen i hvorfor vi (og kunden) er vilde med Umbraco!

Brahetrolleborg Game Fair har været en succes i 2019 og vender tilbage i 2021. Vi glæder os til næste kapitel :)

Btgf Mobile Standing
BTGF 2
Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.