Mobilize Logo Red Circle@2X

Visuel identitet til anerkendt konsulenthus

Kunde
Mobilize
Tema
Konsulentvirksomhed
År
2020
Services
Visuel identitet Webdesign Logo-design Grafisk design

Mobilize er et konsulenthus, der er specialister i strategisk lederskab og mobilisering for en lang række større offentlige og private virksomheder. Med base i København og kunder i hele Danmark, forstår de mere end nogen at en strategi skal mobiliseres for at få effekt. De havde brug for en opdateret visuel identitet for at være tydelig i deres egen strategi og kommunikere al deres kunnen, viden og knowhow.

Mobilize Logo Old New@2X

De havde brug for en opdateret visuel identitet for at være tydelig i deres egen strategi og kommunikere al deres kunnen, viden og knowhow. Vigtigt var det at der var en klar genkendelighed fra det gamle til det nye logo, så fortællingen dels ikke gik tabt og synligheden overfor eksisterende kunder stadig var klar.

Fra start definerede vi sammen hvad der stod fast og hvad vi kunne udvikle, så udtrykket af Mobilize blev mere tidssvarende og reelt til de ydelser som de nu tilbyder. I respekt for det gamle logo har vi designet et nyt logo, hvor udviklingsforløbet stadig er en kernefortælling – netop tydeliggøre mobiliseringen af strategien.

Mobilize Logo Hvid Wider@2X

I forlængelse af logodesignet har vi defineret en ny farvepalette, der på én gang et let, nordisk og forfriske – og samtidig varme farver, der sætter personligheden højt. For Mobilize er personlige. Her er ingen skabelonløsninger, men det levende brændende konsulenter, der går til hver strategisk udfordring med friske øjne. Kunder møder derfor personligheder, som kommer helt tæt på kernen i virksomhederne – dér hvor strategien skal starte og mobiliseres ud og med.

Mobilize Icons@2X
Mobilize Payoff Picture@2X
Karsten
Partner og vanebrydende lead designer
Karsten 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Karsten for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.