LME 1@2X

Virkelighedsnær, og ikke helt firkantet, identitet til efterskole med dybe værdier

Kunde
Løgumkloster Efterskole
Tema
Efterskole
År
2019
Services
Visuel identitet Webdesign Frontend-udvikling Umbraco Grafisk design Logo-design

En del af virkeligheden ... og virkelighedens valg. Det går for alvor op for én, når man er teenager og årene hvor ens valg kan føles store og er med til at forme personen. Løgumkloster Efterskole er helt på klar det – og taler direkte ind i det med deres nye visuelle identitet, som vi har stået bag.

Besøg website

LME 6@2X
LME 2@2X

Løgumkloster Efterskole (LME) havde brug for at blive rystet godt i deres designmæssige grundvold – og de hellige køer var (heldigvis) aldeles få. Klar kommunikation med en samlet stærk visuel identitet og visuel sammenhæng i mødet med skolen. Og få mere kant…

For der skal salg til. Målgruppen er todelt – dels skal vi tale til forældre og dels til eleverne. Af erfaring ved vi, at eleverne har meeeget at skulle have sagt i dét valg.

Den visuelle identitet udspringer af et kvadrat – både i selve bomærket og til det primære element; det brudte kvadrat. Et efterskoleophold er et møde med en ny virkelighed, det er at stille skarpt på sin egen virkelighed og åbne op for virkeligheden. Lige fra det nære med nye venner, til dannelsen og til uddannelsen.

Det brudte kvadrat er et symbol på at rammen der åbnes op, virkelighed tages ind, foldes ud – og det er helt essentielt i hele kommunikationen for Løgumkloster Efterskole. Den visuelle identitet udfoldes naturligvis også stærkt på websitet.

LME 4@2X
LME 9@2X
Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.