En visuel identitet, der sætter fokus på facit

Kendskab 4 Frit Header
Kunde
Kendskab
Tema
Konsulentvirksomhed
År
2018

Kommunikationsskalaen

Vores skala hjælper os og dig med at starte samtalen om jeres kommunikationsform. Samtidig giver den dig et overblik over, hvor på skalaen jeres tone of voice er placeret. Herunder er den vist i relation til casen.

Frisk
75%
Fresh

Se mere til Kendskab

Når man lever af at give andre virksomheder kendskab, hvordan sikrer man så sit eget? Endda når Kendskab faktisk er ens navn? Det er en kriblende god udfordring! For kendskab kommer ikke fra den ene dag til den anden. Bare spørg The Beatles. Det oparbejdes, modarbejdes og skal holdes til ilden for at nå et mål. Og næste mål. At skabe kendskab for eksempelvis en webshop kræver vedholdenhed.

Kendskab er stærke i deres tætte kontakt med kunder, deres kompetente sparring og værdifulde dialog igennem hele samarbejdet. Og netop det værdifulde bliver helt konkret ... ja, værdifuldt. For med deres input kan virksomhederne skabe resultater og derigennem øge kendskabet til brandet.

Vi har skabt den visuelle identitet med et enkelt logodesign, der understreger resultaterne og værdien. Derudover har vi skrevet et stærkt payoff, som cementerer deres position og ydelse. Samtidig er der i payoff et let ordspil, uden at det bliver hverken corny eller klassisk.

Kendskab 1.png
Kendskab 2 K (1)

Nok hedder virksomheden Kendskab, men hvad kaldes medarbejderene – ja, altså udover deres navn? Uden at der skal gå numerologi i den, så har vi givet dem navnet 'kendskabere'. Det giver en tæt tilknytning til navnet, det rummer en stærk fortælling om dedikerede fagfolk, og som medarbejder er du aldrig i tvivl om, hvilket overordnede mål du skal hjælpe kunden med at nå.

Faktisk er Kendskab så vilde med at være kendskabere, at de har valgt at lade titlen pryde indgangen til deres lokaler – se selv på billedet herunder. Du kan med garanti få lov til at se det live, når du besøger Kendskab i centrum af Silkeborg.

IMG 7409 Cropped

"Hvor enkelt kan det gøres?

Med de ord startede vi processen for både logo og payoff til Kendskab, hvor navnet og formålet skulle stå tydeligt.

Og resultatet taler for sig selv, skal vi selv sige det :)"

Karsten Moskjær Kofod, lead designer i Vokseværk
Kendskab Illustration 2@2X
En gennemført og sammenhængende ikonstil er en stor del af Kendskabs visuelle identitet. Her er koblingen af ikon og billede med til at understrege Kendskabs ydelser og fokusområder.
Kendskab Illustration 4@2X
Kendskab Illustration 5@2X

Vil du se identiteten i brug? Så tjek Kendskabs website.

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.