Bæredygtigt byggeri møder verden med stil og selvtillid

Flaeks 5A Headerpic
Kunde
Flæks
Tema
Byggeri og arkitektur
År
2019

Lad det være sagt med det samme: Flæks er ikke en kødgrossist. De er derimod en fremadstormende virksomhed, der tegner og udvikler boligprojekter med fokus på bæredygtighed og fællesskab. Kort sagt: hjem med mening. Det kalder på en stærk visuel identitet og dét er netop, hvad de har fået.

Flaeks 2 (1)
Flaeks 1 (1)

Flæks har et stort fokus på relationer mellem mennesker, nærvær og bæredygtigt byggeri. Derfor skal den visuelle identitet naturligvis have sit fokus dér. Men et flot logo gør det, heller ikke her, alene. For Flæks hander det om hjem. Vores hjem. Med fokus på nutid og fremtid.

Fra starten af projektet med det visuelle identitet, har det været vigtigt at skabe et fleksibelt (no pun intended) design og et overordnet lyst og imødekommende udtryk i mødet med Flæks. Men ikke bare hvidt-i-hvidt, som ellers kan være det klassiske udtryk for arkitektvirksomheder. Flæks kan og vil noget andet. Noget mere. Vi er med.

Flaeks 3 (1)

Faktisk er Flæks ganske ulig andre i branchen og er meget sin egen. Her er hjertevarme, passion for at skabe en dybere mening med materialerne, til de hjem som de er med til at sætte i verden. Gejsten og passionen er ikke til at tage fejl af, skal vi hilse og sige.

Og det virker! Flæks vækster både i projekter og ansatte.

Jeg har arbejdet sammen med Vokseværk på en del projekter, og de har vist sig altid at være kreative, skarpe og nemme at arbejde sammen med. Derfor var det en selvfølge, at Vokseværk skulle stå for at udvikle vores grafiske identitet.

Vi fik præcis, hvad vi håbede på: Et lækkert og stramt outfit til vores virksomhed, som gør, at vi nu kan gå ud og møde verden med stil og selvtillid.

Levi Dørken, medstifter og daglig leder i Flæks

Den røde farve siger BANG og "her kommer jeg", mens de øvrige farver er mere dæmpede og giver dermed høflig plads til den røde farve. Den røde farve er den primære farve og i samspil med de øvrige farver, giver det et indbydende, friskt og moderne udtryk til en tegnestue, der fokuserer på bæredygtighed og fællesskab.

Fordi der er fokus på bæredygtighed, behøver det ikke per definition være grøn i utallige nuancer.

Flaeks Farver
Flæks 6
Flæks 7

Designet er, populært sagt, nordisk i sin visuelle retning og dermed enkelt, men med et stærkt farvespil. Det var vigtigt at finde frem til en farvepalette, der skaber et levende og spændende udtryk, som man ikke ser hver dag.

Flaeks 4 (1)

Den røde er som den primære farve markant og samtidig tilføjer den varme og menneskelighed til udtrykket. For at understøtte det yderligere, er mennesker i fokus sammen med aktuelle Flæks-tegnede bygninger ... ja, faktisk smelter de sammen.

For her leves liv!

Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.