Flaeks 5A Headerpic

Bæredygtigt byggeri i stramt og vækkende outfit

Kunde
Flæks
Tema
Byggeri og arkitektur
År
2019
Services
Visuel identitet Grafisk design Logo-design

Lad det være sagt med det samme: Flæks er ikke en kødgrossist. De er derimod en fremadstormende virksomhed, der tegner og udvikler boligprojekter med fokus på bæredygtighed og fællesskab. Kort sagt: hjem med mening. Det kalder på en stærk visuel identitet og dét er netop hvad de har fået.

Flaeks 2 (1)
Flaeks 1 (1)

Den visuelle identitet skulle naturligvis også have et stærkt fokus på mening, det nære og kontakten med mennesker. For det handler om mennesker, deres hjem – nutid og fremtid. Resultatet er blevet et stramt og indbydende outfit, med et skævt twist, som adskiller sig visuelt fra lignende i branchen.

Men faktisk er Flæks meget ulig andre i branchen og meget mere sin egen. På en god måde. For her er hjertevarme, passion for at skabe en dybere mening bag materialerne – og gejsten er ikke til at tage fejl af.

Flaeks 3 (1)

Jeg har arbejdet sammen med Vokseværk på en del projekter, og de har vist sig altid at være kreative, skarpe og nemme at arbejde sammen med. Derfor var det en selvfølge, at Vokseværk skulle stå for at udvikle vores grafiske identitet.

Vi fik præcis, hvad vi håbede på: Et lækkert og stramt outfit til vores virksomhed, som gør, at vi nu kan gå ud og møde verden med stil og selvtillid.

Levi Dørken, daglig leder i Flæks
Flaeks Farver
Flaeks 4 (1)

Designet er populært sagt nordisk i sin retning og dermed enkelt, hvor farverne spiller stærkt ind. Det har været vigtigt for os, at finde frem til en farvepalette der skaber en levende og spændende farvespil med en sammensætning man ikke ser hverdag – og uden at vi tager hele regnbuen i brug.

Den røde er som den primære farve markant og samtidig tilføjer den varme og menneskelighed til udrykket. For at understøtte det yderligere, er mennesker i fokus sammen med aktuelle Flæks-tegnede bygninger ... ja, faktisk smelter de sammen.

For her leves liv!

Flaeks 5 (1)
Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.