Banebrydende service tør iføre sig markante farver

Capturi 2
Kunde
Capturi
Tema
Service, SAAS
År
2019
Services
Sparring Logo-design Visuel identitet Grafisk design App-design

Capturi er en alt-i-en-software, der hjælper til at konvertere salgssamtaler til værdifulde indsigter. Lige så smart som det er, lige så lækkert skal det kommunikeres. Det har vi hjulpet Capturi med.

Hvordan gør vi tech sexet uden at være for nørdet? Får tydeliggjort at Capturi er front runners? At de er progressive med det helt store P?

Listen af gode udfordringer står pænt i kø med afstand. 

Capturi 1

Loget for Capturi tager sit udgangspunkt i C'ets form, der illustrer rutinen der brydes af pilen og handlingen, som brugen af Capturi på arbejdspladsen vil medføre. Et på én gang stærkt og enkelt logo, som skal benyttes på alverdens formater og platforme. Og dét er en fordel og netop vigtigt at tænke ind fra start (og det gjorde vi).

Fra app icon til vandflasker til bannere og SoMe-posts. Typografien i logoet har et klassisk call-back til et mere analogt værktøj som en skrivemaskine.

Capturi 3

Smag på navnet! Det må ikke bare blive sort, gråt og kedeligt i sit udtryk. Nej, det skal være markant og appelererende i sit udtryk, så det tydeligt er en digital service, og uden at være for teknologisk til at være en barriere for nye brugere.

Colours

Gennem moodboards nærmer vi os et mere mørkt univers, som brydes af en markant og skarp lilla, tilsat mere støvede farver. Det skaber altså en lækker kombination, og som man ser få steder.

This
Is Our Typography
Capturi 2
Capturi 4

Typografien er både kraftfuld i overskrifter og afrundet i brødtekster, og giver dermed et stærkt fælles formsprog og konstrast til hinanden. Vi bløder kort sagt den digitale service op med menneskelighed. For selv Capturi er pure digital, så er det skabt af passionerede mennesker med en mission mod mere effektive møder.

Capturi Webapp Login Mockup
Ind over alle vegne. Designet er naturligvis blevet bredt implementeret i Capturis tools og apps.
Overblikket er vigtigt ... og her er det langt fra ligegyldigt hvordan elementerne prioriteres. Også med farver.
Capturi Webapp Meetinglist Mockup

Den visuelle identitet er efterfølgende udfoldet i både webapp og native apps, så oplevelsen af Capturi-universet giver en sammenhængende helhed.

Samtidig har marketingteamet hos Capturi fået en række assets, så de selv kan arbejde videre med den visuelle identitet til andre markedsføringsaktiviteter. Mere sammenhæng. All the way.

Capturi 5

Det er stærkt, sjovt og givende, når en kunde som Capturi tør og vil give frihed til vores kompetencer – og vi samtidig har et tæt samspil igennem hele designprocessen. Det er tæt dialog frem mod et stærkt resultat.

Karsten Moskjær Kofod, lead designer i Vokseværk
Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.