Capturi 2

Banebrydende service iklædes stærk visuel identitet

Kunde
Capturi
Tema
Service, SAAS
År
2019
Services
Sparring Logo-design Visuel identitet Grafisk design App-design

Capturi er en alt-i-en-software, der hjælper til at konvertere salgssamtaler til værdifulde indsigter. Lige så smart som det er, lige så lækkert skal det kommunikeres. Det har vi hjulpet Capturi med.

Capturi 3
Capturi 1

Bomærket for Capturi tager sit udgangspunkt i C'ets form, der illustrer rutinen der brydes af pilen og handlingen, som brugen af Capturi på arbejdspladsen vil medføre. En helt og stærkt bomærke, som skal benyttes på alverdens formater og platforme. Fra app icon til vandflasker til bannere og SoMe-posts. Typografien i logoet spiller stærkt sammen med bomærket, og har et klassisk call-back til et mere analogt værktøj som en skrivemaskine.

Colours

Capturi havde brug for et markant og appelererende udtryk, som både havde en tydelighed i at være en digital service, og uden at være for teknologisk til at være en barriere for nye brugere. Gennem moodboards og tæt dialog arbejdede vi os frem til et mørkt univers, som brydes af en markant og skarp lilla, tilsat yderligere mere støvede farver.

Typografien er både kraftfuld i overskrifter og afrundet i brødtekster, og giver dermed et stærkt fælles formsprog og konstrast til hinanden. Vi bløder kort sagt den digitale service op med menneskelighed. For selv Capturi er pure digital, så er det skabt af passionerede mennesker med en mission mod mere effektive møder.

Capturi 4
Capturi 5
Capturi Webapp Login Mockup
Capturi Webapp Meetinglist Mockup

Den visuelle identitet blev efterfølgende udfoldet i både webapp og native apps, så oplevelsen af Capturi-universet bliver sammenhængende og giver en helhed. Samtidig har marketingteamet hos Capturi fået en række assets, så de selv kan arbejde videre med den visuelle identitet til andre markedsføringsaktiviteter.

Det er stærkt, sjovt og givende, når en kunde som Capturi tør og vil give frihed til vores kompetencer – og vi samtidig har et tæt samspil igennem hele designprocessen. Det er tæt dialog frem mod et stærkt resultat.

Karsten Moskjær Kofod, lead designer i Vokseværk
Niels
Partner og skævttænkende fotografiker
Niels 2020 Overlay

Vi skal snakke sammen!

Tag fat i Niels for mere information og uddybning. Måske du har et specifikt afklarende spørgsmål eller behov for at finde ud af, om der er et match i kompetencer og kemi fra vores side. Tag kontakt til os – det koster aldrig noget at spørge.